Povestea zilei vine de la Iasi.Cercetati penal pentru ca au mancat mistretul lovit de avion pe pista

29-11-2011 19:09

Au mancat friptura de mistret si acum a venit nota de plata pentru 5 angajati de la aeroportul din Iasi. Ei sunt cercetati penal pentru braconaj, dupa ce-au transat si mancat, in mare taina, un porc salbatic, omorat de un avion pe pista.

Pe 30 septembrie, la 22.45, se dadea alarma pe aeroportul din Iasi. Un avion care venea de la Bucuresti lovise cu trenul de aterizare un ... mistret ratacit pe pista. Salbaticiunea intrase printr-o gaura din gardul de plasa.

Povestea mistretului abia acum incepe: angajatul aeroportului care se ocupa de intretinerea pistei, trebuia s-o curete urgent. A chemat 3 pompieri si un electrician ca sa-l ajute sa urneasca namila de 300 de kilograme. Dupa ce au stat la sfat, le-a venit si ideea: "pacat sa se iroseasca atata friptura."

Mandri de trofeu, s-au pozat gloriosi langa porcul transat, de parca ei ar fi fost vitejii care l-au avut in bataia pustii.

Cert e ca au petrecut pana dimineata la pomana porcului, si in final, cel care era si vanator a luat acasa capul mistretului, sa-l impaieze. Pielea au predat-o, legal, la AJVPS, spunand ca doar atat a ramas din porc dupa accident.

Povestea ar fi ramas un mister, dar acum o saptamana, cineva, suparat probabil ca n-a gustat si el din friptura, i-a parat pe cei 5 angajati.

Legea spune ca orice animal salbatic ucis din greseala trebuie predat autoritatilor.

Tags: mistret, aeroport,


VIDEO PROTVPLUS.RO