Maica stareta de la Manastirea Tariceni a nascut gemene. Femeia vrea sa abandoneze fetitele

Ultima actualizare: 26-10-2012 06:34

O poveste scandaloasa iese la iveala odata cu venirea pe lume a doua fetite gemene. Mama lor este stareta la o manastire din Calarasi.

Ar fi trait o poveste de dragoste interzisa cu un preot. Idila ar fi ramas secreta, daca femeia n-ar fi ramas insarcinata. A fost nevoita sa ajunga de urgenta la un spital din Bucuresti, unde a nascut prin cezariana. Trist este, ca speriata de consecinte si sanctiuni, calugarita s-ar fi gandit chiar sa-si abandoneze copilele.

La 40 de ani, maica stareta Sebastiana a cunoscut iubirea pamanteasca, desi inca din tinerete si-a inchinat viata lui Isus Hristos cu legamant ferm de viata neprihanita. Din simpla calugarita devenise stareta, cel mai inalt statut al unei femei in manastirea Tariceni din judetul Calarasi.

Insa, a cedat trupeste si sentimental in fata unui barbat, preot, se pare, si asfel maica a devenit mama. S-a straduit sa tina povestea sub tacere.

Maicuta Sebastiana a dus pe lume doua fetite gemene. La scurt timp dupa ce a nascut, asistentul social de la maternitate a aflat de la angajati ca proaspata mama este calugarita. Si ca n-ar fi sigura ca vrea sa-si creasca fetitele.

Bineinteles, toata lumea se intreaba cine este tatal gemenelor. A fost o intamplare sau o poveste de dragoste?

Tatal se pare ca ar fi un preot de la Amara, care a fost prezent si la spital.

In fata acestei ipoteze, asistentul social din maternitate a anuntat protectia gemenilor. Deocamdata nu a fost sesizata intentia de abandon.

Cazul maicutei care s-a iubit cu un barbat importiva canoanelor bisericesti, a ajuns si la urechile superiorilor. Alfel, nimeni nu a stiu nimic pe toata perioada sarcinii. Maicuta va mai ramane cateva zile internata alaturi de fiicele ei.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO