Politistii din Bistrita ar fi batut un tanar pentru ca nu a vrut sa mearga la sectie. "Si-a ridicat tricoul, era vanat tot"

Ultima actualizare: 16-06-2016 00:00

 Un tanar motociclist din Prundu Bargaului, judetul Bistrita Nasaud, sustine ca a fost batut crunt de politisti pentru ca a refuzat sa mearga cu ei la sectie.

Baiatul de 24 de ani recunoaste ca facuse o depasire neregulamentara, pe linia continua, si apoi nu a oprit la semnalele agentilor. A fost tras pe dreapta dupa cateva sute de metri si amendat, iar cind agentii au vazut ca nu vrea sa dea declaratii la sediu, au chemat trupele speciale.

Tanarul se afla pe motocicleta in localitatea Prundu Bargaului cand a fost vazut de un echipaj de politie ca depaseste linia continua. Nu a oprit, asa ca agentii au pornit in urmarirea lui si dupa 200 de metri l-au prins. Dupa ce l-am amendat cu o mie de lei a inceput calvarul - sutine baiatul.

"A venit si mi-a cerut permisul si buletinul, mi-au zis sa merg la politie si mi-a fost frica sa merg si m-am prins de motor. A venit politistul si m-a tras", povesteste el.

Tanarul spune ca imediat ce au sosit trupele speciale a fost incatusat si batut. "Am auzit ca au chemat mascatii au venit dupa mine. Am intrat intr-un magazin, m-au aruncat pe jos, mi-au dat cativa pumni si mi-au pus catusele. M-au batut si in post. Imi asum vina. Nu era normal sa ma si bata".

Prietenii lui l-au asteptat la iesirea din sediul politiei si i-au vazut ranile. " L-au chemat la post, el a refuzat si au venit sa il ia cu forta. Au tras de el pana sa il dea cu motorul jos. Cand s-a intors era batut", povesteste un prieten.

"A a fost incatusat cu mainile la spate, cu bastonul dupa cap, a fost dus la sectia de politie si dupa 30 de minute eram aici toti prietenii. Si-a ridicat tricoul, era vanat tot, batut enorm".

Tanarul ramas fara carnet are certificat medico-legal care sa ateste loviturile, si a depus deja plangere impotriva politistilor. La randul lor, sefii acestora au inceput o ancheta pentru a verifica daca spusele tanarului sunt adevarate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO