Elev agresat de doi colegi, in timpul orelor. Adolescentul este internat la spital dupa ce a lesinat

Ultima actualizare: 16-06-2016 00:00

Un elev de clasa a VII-a dintr-o scoala din Vulcan, judetul Brasov, a ajuns la spital dupa o incaierare intre colegi, petrecuta in timpul unei pauze.

Impins de doi baieti, adolescentul a cazut, s-a lovit la cap si si-a pierdut cunostiinta. Mama baiatului spune ca de multe ori fiul ei a fost agresat la scoala si ca este hartuit. Directorul nu crede insa intr-un fenomen de tip bullying; sustine ca totul a fost o joaca, dar va cere scaderea notei la purtare a celor vinovati.

Indata ce s-a sunat, cativa elevi de-a saptea au inceput sa se imbranceasca, iar unul dintre ei a fost impins si a cazut pe ciment. Baiatul si-a revenit din lesin, dar profesorii au chemat repede ambulanta.

Mama baiatului sustine ca fiul ei este tinta unor atacuri repetate ale catorva colegi de clasa. Desi li s-a scazut nota la purtare, nu s-au cumintit, iar femeia cere pedepse mai aspre.

Copilul ranit in incaierare va fi externat marti, dar medicii i-au recomandat mamei sa il tina sub supraveghere o vreme. In paralel, la scoala, consiliul profesoral va decide cum vor fi pedepsiti colegii lui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO