Petrecere cu artificii şi mulţi invitaţi, pentru un copil de 2 ani. Poliţia l-a găsit acolo şi pe "Sandokan" din Tg. Jiu

Ultima actualizare: 02-11-2020 18:01

Nu toată lumea pare îngrijorată de amploarea pe care o are acest noul val de îmbolnăviri și mai ales de decese în România.

Mai multe petreceri au fost oprite de poliție, peste weekend. În Târgu Jiu, de exemplu, muzica a răsunat la maximum, iar cerul a fost brăzdat de artificii pentru aniversarea unui copil de doi ani.

Petrecerea, care a avut loc într-un cartier din Târgu Jiu, a fost bineînțeles transmisă în direct pe Facebook. Printre invitați s-a aflat inclusiv un bărbat condamnat, în trecut, pentru crimă, judecat acum pentru tentativă de omor.

Sandokan, adică Marinică Bonculescu, a împușcat în urmă cu patru ani un alt individ cu care era în conflict, deși nu avea dreptul să poarte arma.

A fost arestat preventiv o perioadă, după care și-a redobândit libertatea. Și și-a reluat pelerinajul pe la evenimentele prietenilor. 

Până la urmă, la masa petrecăreților au ajuns neinvitați și polițiștii.

Florin Băluță, șef Poliția Locală Târgu Jiu: "Polițiștii locali din cadrul serviciului Ordine publica s-au autosesizat cu privire la o petrecere în desfășurare și au aplicat două sancțiuni celor care au organizat petrecerea".

Amenzile au avut o valoare totală de 5.000 de lei.

În județele aflate în scenariul roșu s-au înăsprit nu doar măsurile de protecție, ci și controalele. Într-o singura zi au fost aplicate peste 200 de amenzi în Suceava.

Cele mai mari sancțiuni le-au primit doi administratori de restaurant. În primul caz, pentru o nuntă la care participau peste o sută de persoane.

Ionut Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava: "Nu au înțeles să respecte legislația, punând în pericol sănătatea concetățenilor. La Berchisesti a fost organizata o nunta cu participarea a peste 100 de persoane. Mirele a fost sancționat cu 2500 de lei, iar administratorul cu o amenda de 15.000 de lei".

În cel de-al doilea caz a fost vorba despre o logodnă ceva mai restrânsă - cu doar 50 de invitați.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO