Pericol de incendiu la un spital din Târgu Mureș, sesizat de Emanuel Ungureanu. „Tuburi de oxigen”

Dată publicare: 05-04-2021 18:22
Dată actualizare: 05-04-2021 18:30


Pericol de incendiu la un spital din Târgu Mureș, sesizat de Emanuel Ungureanu. „Tuburi de oxigen”

Este pericol de incendiu la un spital din Târgu Mureș, reclamă deputatul Emanuel Ungureanu. Sunt tuburi de oxigen sprijinite de pereții clădirii spital suport COVID, astfel că acestea pot sări în aer.

 

Deputatul Emanuel Ungureanu, aflat în drum spre Bucureşti, afirmă că a primit o sesizare şi s-a oprit să verifice despre ce este vorba la Spitalul din Târgu Mureș şi a cerut intervenţia Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„ATENŢIE! Pericol de incendiu! Acesta este un Spital suport Covid-19 din Târgu-Mureş. Am primit astăzi sesizări că tuburile de oxigen sprijină pereţii Clinicii de Boli Infecţioase II. În drum spre Bucureşti am oprit să văd dacă este adevărat”, a scris, luni, pe Facebok, Emanuel Ungureanu, distribuind un material video în care se văd tuburile de oxigen, relatează news.ro.

 

Deputatul a cerut intervenţia DSU.

„Rog DSU şi Conducerea Spitalului Judeţean Mureş condusă de un pesedist pe nume Gârbovan să îndepărteze pericolul şi să depoziteze corect tuburile de oxigen. Riscul de incendiu este uriaş”, a mai scris Ungureanu.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO