Percheziții la Spitalul Județean de Urgență Ilfov. Mai mulți medici sunt anchetați


Ultimul update: Joi 05 Decembrie 2019 07:18
Data publicarii: Miercuri 04 Decembrie 2019 14:21
Categorie: Stiri actuale

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov a fost vizat miercuri de percheziţii de amploare ale poliţiştilor de la investigaţii speciale din cadrul Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii suspectează mai mulţi medici şi asistente de acolo că ar fi făcut fise false de internare, dar şi întreruperi ilegale de sarcină, ca să deconteze mai mult bani de pe urma acestor proceduri.

Această anchetă începută de poliţişti vizează 7 persoane, 7 cadre medicale, medici şi asistente, care ar fi efectuat întreruperi de sarcină în cadrul acestui spital.

Au mers mai departe de atât și ar fi încheiat şi fişe medicale false pe numele pacientelor în cauză, mai exact au efectuat internări false pe numele pacientelor, fără ca acestea să ştie, pe care mai apoi le decontau la casa de asigurări de sănătate a municipiului Bucureşti.

În decurs de 4, 5 luni s-a adunat un prejudiciu destul de mare de câteva zeci de mii de lei pe care poliţiştii încearcă să îl afle, de aceea la ora 9 dimineața au sosit la spital, au ridicat documente şi acum discută cu medicii de acolo. Vor analiza documentele pentru a vedea prejudiciul total şi victimele vizate în anchetă.

Printre cei vizați de anchetă se numără și un medic care este suspectat că ar mai fi făcut o întrerupere de sarcină ilegală care avea o sarcină avansată.

FULLSCREEN
Percheziții la Spitalul Județean de Urgență Ilfov. Mai mulți medici sunt anchetați
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO