Percheziții cu 130 de polițiști în Bucureşti şi trei judeţe, într-un dosar uriaș

Ultima actualizare: 18-03-2019 10:22
diicot perchezitii
Pro TV

Luni dimineață, peste 130 de poliţişti de la Direcția Generală de Poliție a municipiului București, fac 27 de percheziții în Capitală și în județele Ilfov, Giurgiu și Prahova, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Omoruri și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale pun în aplicare 27 de mandate de percheziție, atât la domiciliile cât și la adresele folosite de suspecți pentru depozitarea țigaretelor provenite din contrabandă.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1.

”Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează anchetatorii într-un comunicat de presă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO