Un bicliclist și-a găsit sfârșitul, după ce a căzut de la 6 m înălțime, în Dâmbovița

Ultima actualizare: 18-03-2019 10:22

Un bărbat de 67 de ani din judeţul Dâmboviţa a murit, duminică seară, după ce a căzut de pe un podeţ din lemn, de la aproape 6 metri înălţime.

Un biciclist care trecea întâmplător prin zonă a văzut bicicleta omului pe punte, iar când s-a uitat mai atent a observat trupul neînsufleţit în hău.

Rudele victimei, dar şi ceilalţi localnici, îi acuză pe cei de la primărie că, deşi i-au avertizat în repetate rânduri despre pericol, edilii nu au luat nicio măsură.

Bărbatul era din Brăneşti, judeţul Dâmboviţa, şi se ducea spre casă. Nu a mai ajuns însă, pentru că puntea s-a rupt sub el.

Daniela Prundaru, sora victimei: "Am auzit că a căzut jos de pe pod. E un pericol, mai ales pentru noi!"

Sătenii povestesc că treceau mereu cu teama acel pod.

Localnic: "Am văzut bicicleta pe pod şi m-am uitat în jos şi era un domn căzut acolo.
Reporter: Reprezintă un pericol această punte?
Localnic: Cel mai mare pericol! Nu s-a pus lumini, absolut nimic!
Reporter: Le-aţi spus celor de la primărie?
Localnic: Da, le-am spus, au spus că or să ia măsuri, n-au luat niciodată".

Localnic: "Puntea asta ştiţi ce reprezintă? Ceva din evul mediu!"

De altfel, sătenii povestesc indignaţi ca în ultimii ani de acolo ar mai fi căzut şi alţi oameni, iar responsabilii de la primărie nu au făcut nimic să evite o altă tragedie.

Localnic: "Trebuie să se întâmple o tragedie ca să se întâmple ceva! Pentru că trec oameni în vârstă, trec copii..."

Primarul nu a vrut să declare oficial nimic, însă l-am contactat şi susţine că oamenii au la dispoziţie un pod trainic pe care să treacă, dar la câţiva kilometri distanţă.

Deşi primarul localităţii susţine că a intervenit pe acest pod ca să nu reprezinte un pericol, realitatea îl contrazice. Chiar în locul tragediei exista o scândură ruptă şi nu este exclus ca omul să se fi impidicat aici şi astfel să fi căzut.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările să stabilească exact cum şi-a găsit biciclistul sfârşitul. Totodată, investigatorii îi vor audia şi pe primar şi pe responsabilii din primărie, să afle dacă se fac vinovaţi de neglijenţa în serviciu.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO