SUBIECTE ROMÂNĂ SIMULARE BACALAUREAT 2019. Ce exerciții au primit elevii
SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019. Elevii claselor a XI-a şi a XII-a au susținut luni proba scrisă de Limba şi literatura română, la simularea examenului de Bacalaureat 2019.
SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ SIMULARE BACALAUREAT 2019. Subiectele primite de elevii de clasa a XII-a, profilul uman.
La primul subiecte, elevii au primit un text din Ion Barbu, „Sub constelația numerelor”. La al doilea subiect la română au avut de comentat un fragment din poezia „Toamnă de suflet”, a lui Tudor Arghezi, în care să evidențieze relația dintre ideea poetică și mijloacele artistice.
Alegeri 2024
12:53
Candidații la alegerile prezidențiale 2024. În ce ordine apar pe buletinele de vot de duminică, 24 noiembrie
12:16
Cine intră în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Cotele pe care le au candidații la casele de pariuri
12:08
Cine intră în turul 2. Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr
12:07
Cine intră în turul 2. Ce arată cel mai recent sondaj, publicat cu două zile înaintea alegerilor
Simulare BAC 2019 Subiecte Română. La punctul trei al subiectelor la BAC 2019 la română, elevii de clasa a XII-a, profil uman, au avut de redactat un eseu de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte relația dintre două personaje într-un roman interbelic studiat.
SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ SIMULARE BACALAUREAT 2019. Subiectele primite de elevii de clasa a XI-a, profilul uman.
Elevii de clasa a XI-a, la profilul uman, au primit un text din Ioan Slavici, „Amintiri”.
Simulare BAC 2019 Subiecte Română. La subiectul al doilea, elevii au avut de prezentat în 50 de cuvinte perspectiva narativă dintr-un fragment din „Pânza de păianjen” de Cella Serghi.
Simulare BAC 2019 Subiecte Română. La al treilea subiect la română la simulare BAC 2019, elevii au avut de redactat un eseu de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte particularităție de construcție a unui personaj dintr-o comedie studiată.
SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ SIMULARE BACALAUREAT 2019. Ministerul Educaţiei Naţionale organizează, în perioada 18 - 21 martie, la nivel naţional, simularea probelor scrise din cadrul examenului naţional de Bacalaureat.
SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ SIMULARE BACALAUREAT 2019. Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine marţi proba la limba şi literatura maternă din cadrul simulării Bacalaureatului.
SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ SIMULARE BACALAUREAT 2019. Următoarea probă, cea obligatorie a profilului, va avea loc miercuri, iar joi - proba la alegere a profilului şi specializării doar pentru elevii claselor a XII-a.
Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie.
SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ SIMULARE BACALAUREAT 2019. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.
SUBIECTE LIMBA ROMÂNĂ SIMULARE BACALAUREAT 2019. "Subiectele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a dezvolta temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la această dată. Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli", precizează sursa citată.
SIMULARE BACALAUREAT 2019. Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.
Simulare BAC 2019 Subiecte Română. Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.