Parasutist militar mort in timpul unui exercitiu, in Brasov. Ar fi ratat zona de aterizare si a cazut intr-un lan de porumb

Ultima actualizare: 30-07-2017 07:01
paratutist mort

Un parasutist militar a murit in timpul unui exercitiu, in judetul Brasov. Locotenentul in varsta de 30 de ani s-a prabusit pe un camp si nu a mai putut fi salvat de medici.

Joi dimineata, in toate unitatile militare din tara vor fi organizate ceremonii de comemorare.

Detaliile despre exercitiul la care participa militarul in varsta de 30 de ani sunt secrete. Cert este ca ar fi trebuit sa aterizeze pe un aerodrom privat de langa Zarnesti.

Parasutistul ar fi ratat zona de aterizare si s-a prabusit intr-un lan de porumb, la marginea drumului national 73, intre Rasnov si Bran, la doar cateva sute de metri de destinatia stabilita.

Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant ISU Brasov: "Barbatul, in varsta de 30 de ani, a fost politraumatizat prin cadere de la inaltime si a intrat in stop cardio-respirtor, a fot resuscitat mai bine de 45 de minute de personalul medical, dar in ciuda eforturilor depuse de acestia nu a raspuns manevrelor."

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicica era angajat al Ministerului Apararii Nationale din 2013 si lucra in cadrul Directiei Informatii Militare. Era casatorit si avea un copil.

Pentru a se stabili cum s-a petrecut totul, a fost sesizat Parchetul Militar.

In paralel, seful Directiei Informatii Militare a ordonat constituirea unei comisii interne de ancheta.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO