O partida de amor in toaleta unui local a pus autoritatile pe jar. "Domnisoara a avut impresia ca eu imi omor sotia"

Ultima actualizare: 15-06-2015 07:07

O partida de amor consumata in toaleta unui local din Dej a fost intrerupta brutal de politisti si pompieri.

Totul dupa ce barmanita a sunat la 112, speriata de tipetele pe care le-a auzit, dar si de faptul ca femeia si barbatul erau refugiati in closet de mai bine de o ora. Era convinsa ca inauntru se petrece ceva foarte grav. In realitate, n-a fost chiar asa.

Barmanita a sunat ingrijoarata la 112 de teama ca intre cei doi lucrurile au degenarat. Mai exact i-a vazut inainte sa intre in toaleta cum se cearta, apoi a auzit tipete. Mai mult, la un moment dat a si batut la usa, insa cuplul a refuzat sa-i deschida. Cand tipetele au continuat a pus mana pe telefon.

"Nu am facut crima, n-am facut talharii. Domnisoara de la parcare a avut impresia ca eu imi omor sotia sau impresii de astea", a povestit barbatul in cauza.

Nici la sosirea echipelor de interventie, cei doi amorezi nu s-au grabit sa deschida usa, insa intr-un tarziu au realizat ca se ingroasa gluma.

Femeie: Am facut dragoste, ca e barbatul meu, care e problema?
Reporter: V-a dat amenda?
Femeie: Nu. Dar de ce? Doar e barbatul meu.

Politistii le-au luat declaratii, dar i-au iertat. Recomandarea a fost ca pe viitor sa incerce sa-si astampere pasiunea la adapost de priviri si urechi indiscrete.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO