O femeie a fost găsită moartă lângă un hotel din Alba Iulia. Aceasta s-ar fi aruncat de la etajul 10

Ultima actualizare: 30-11-2021 12:12
moarta alba
Alba24

O femeie a murit după ce s-ar fi aruncat, marţi dimineaţă, de la etajul unui hotel din Alba Iulia.

Poliţiştii din Alba investighează un posibil suicid în cazul femeii care a fost găsită moartă, marţi dimineaţă, lângă un hotel din Alba Iulia, unde aceasta se cazase, deşi avea domiciliul în oraş.

"Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că o femeie de 53 de ani, din Alba Iulia, cazată la hotel, ar fi căzut de la etajul 10, pe terasa din partea nordică a hotelului. În urma leziunilor suferite, aceasta şi-a pierdut viaţa", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Femeia era cadru didactic la un liceu din judeţul Alba şi luni, la momentul cazării, a solicitat o cameră la ultimul etaj.

Conform ziarulunirea.ro, mama acesteia suferise un AVC, iar femeia și-ar fi luat concediu fără plată încă din luna februarie pentru a o îngriji. Era necăsătorită.

Potrivit unui reprezentant al unităţii hoteliere, femeia, care era din Alba Iulia, s-a cazat luni, în jurul orei 14,00, achitând cu cardul şi solicitând o cameră în regim single, pentru o noapte, care să fie situată la etajul al X-lea, potrivit Agerpres.

Acesta susţine că nu i s-a părut nimic suspect recepţionerului, deoarece mulţi turişti vor o cameră la ultimul etaj pentru a putea face fotografii cu Cetatea Alba Carolina.

Femeia a mai fost cazată la acest hotel şi în urmă cu doi ani, a adăugat acesta.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea, cu exactitate, a cauzei morţii.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, marţi dimineaţă, prin 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la înălţime pe terasa unui hotel din Alba Iulia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO