O adolescentă de 15 ani din Prahova a dispărut de acasă. Poza pusă pe Facebook


Ultimul update: Marti 16 Aprilie 2019 17:39
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2019 16:49
Categorie: Stiri actuale

Poliţiştii din Prahova sunt în căutarea unei adolescente de 15 ani, din Coșlegi, care a dispărut de acasă de 6 zile. Fata a plecat spre şcoală joia trecută, dar n-a mai ajuns acolo şi de atunci nu le mai răspunde părinţilor la telefon.

Ei recunosc că o certaseră cu o seară înainte pentru că avea prea multe absenţe la şcoală.

Nicoleta făcea naveta zilnic până la Ploieşti, unde este elevă în clasa a IX-a. Când a aflat că a lipsit nemotivat de la şcoală, tatăl ei a încercat să îndrepte lucrurile.

Gina Zarnescu, mama vitregă: "Ca orice părinte certi copilul ca să meargă la şcoală, doar nu cheltuieşti atât să umble prin oraş şi miercuri seara când a venit am certat-o puţin".

Ce s-a întâmplat între fată și tatăl ei

Joi dimineaţa, copila a plecat la şcoală, fără un leu în buzunar, după cum spun ai ei. De atunci nu mai ştiu nimic de adolescentă.

Iniţial, tatăl Nicoletei a crezut că fata a plecat la mama ei naturală, de care e despărţit. Nu era nici acolo, în schimb a postat o fotografie pe Facebook, semn că ar fi în viaţă. Luni, bărbatul a cerut ajutorul poliţiei. Vecinii sunt marcaţi de dispariţia ei.

În momentul dispariei, fata purta o geacă verde, blugi negri şi pantofi sport gri. Are un metru 55 înălţime, 50 de kilograme, păr şaten şi ochi căprui.

Cine ştie unde se afla tânără, este rugat să sune la poliţie!

FULLSCREEN
O adolescentă de 15 ani din Prahova a dispărut de acasă. Poza pusă pe Facebook
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO