Cazul Vlasov, unul demn de filmele de la Hollywood. Ce au scris procurorii pe punga cu bani folosita la flagrant

Ultima actualizare: 29-03-2014 06:58
"Nu am nimic de ascuns". Vanda Vlasov, chemata la ...
"Nu am nimic de ascuns". Vanda Vlasov, chemata la ...

Zi decisiva pentru familia Vlasov! In timp ce fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a cerut Curtii Supreme sa fie eliberat din arest, fiica sa, Vanda, a ajuns si ea la DNA, in calitate de martor.

Iar problemele nu se opresc aici. Si sotul Vandei, fostul ministru de interne Cristian David, impreuna cu mama acestuia, sunt urmariti penal intr-un alt dosar.

Vanda Vlasov, prim-vicepresedinte la Curtea de Arbitraj Comercial, a iesit vizibil tulburata din sediul DNA. Este martor in cazul tatalui sau, Mihail Vlasov, care a fost arestat pentru ca ar fi cerut un milion de euro ca sa influenteze un proces tocmai la Curtea unde lucreaza Vanda.

Vanda Vlasov, prim-vicepresedinte Curtea de Arbitraj Comercial: "Ideea ca eu, vreodata am pronuntat o solutie in vreun dosar, influentata de oricine altcineva sau chiar de tata este o nemernicie."

Cu exact o saptamana in urma, Mihail Vlasov pleca incatusat de la DNA si era arestat de judecatori pentru trafic de influenta. Vanda a ajuns intr-un suflet acolo.

Acum, ea isi apara cu indarjire parintele, al carui nume apare in dosarele intocmite unor camatari, pentru ca ar fi imprumutat de la acestia sume enorme pe care le-a jucat la cazino.

Vanda Vlasov, prim-vicepresedinte Curtea de Arbitraj Comercial: "Jocurile de noroc sint o indeletnicire a nobilimii. Da, tata joaca la cazinouri. Si, ce?! Violeaza copii? Joaca la cazino. Este placerea lui."

Si Mihail Vlasov nu este singurul care are probleme. Soacra si sotul Vandei, Cristian David, sunt urmariti penal pentru fals si uz de fals, pentru ca nu pot justifica 60.000 de euro.

Vanda Vlasov, prim-vicepresedinte Curtea de Arbitraj Comercial: "Vad ca au luat-o pe soacra-mea, pe sot, pe tata, ma astept la orice. Nu am copil ca mi-l luau si pe ala. Poate vor sa scape de mine. V-ati gandit la asta?"

Bogat si celebru, avocatul iesean Mihail Vlasov are doua fete: pe Vanda si pe Ingrid. Cea din urma este o cunoscuta creatoare de moda, care a imbracat numeroase vedete internationale. Muza lui Ingrid este, ati ghicit, sora ei geamana.

Procurorii au avut grija ca saga acestei familii sa fie una demna de film. Cand i-au inscenat flagrantul avocatului Vlasov i-au inscriptionat acestuia pe punga cu bani urmatorul mesaj: ''Ati nimerit. Noi suntem solutia, va multumim.''

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO