Noi căutări în "casa ororilor" din Caracal. Anunţul făcut de anchetatori

Ultima actualizare: 11-08-2019 07:56

Continuă ancheta în cazul din Caracal, unde vecinii lui Gheorghe Dincă sunt audiaţi rând pe rând. 

 

La Caracal, în prezența lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au revenit sâmbătă în locuința lui pentru a căuta noi probe în cazul celor două adolescente pe care suspectul susține că le-a omorât.

Criminaliștii au ridicat zeci de obiecte, pe care le-au trimis la București pentru a fi analizate. În paralel, la Poliția Caracal ar fi trebuit audiați ieri alți doi martori dintre vecinii lui Dincă.

Însă doar unul s-a prezentat. Celălalt a cerut o amânare pentru săptămâna viitoare.

Percheziţiile la locuinţa lui Gheorghe Dincă de la Caracal vor continua în perioada următoare, a anunţat, sâmbătă, Biroul Informare şi Relaţii Publice al DIICOT.

"Procurorii DIICOT - Structura centrală, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române - delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe şi, totodată, s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Bucureşti, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare", se precizează într-un comunicat al DIICOT.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO