Nicuşor Dan: Vom depăși dezastrul financiar Firea-PSD de la Primăria Capitalei

Ultima actualizare: 26-11-2020 16:04
Nicușor Dan și Traian Berbeceanu
Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat, după o întrevedere joi dimineaţă cu ministrul de Finanţe Florin Cîţu, că are sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situaţie financiară stabilă în PMB, scrie News.ro.

„Pentru a rezolva problemele financiare acumulate de-a lungul timpului în primărie, am avut de dimineaţă o nouă discuţie cu ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, în care am vorbit despre soluţiile pentru compensarea datoriilor autorităţilor locale”, a scris Niculor Dan joi pe Facebook.

EL a adăugat că beneficiază de susţinerea Executivului pentru a putea fi stabilizată situaţia financiară a Primăriei Capitalei.

„Am sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situaţie financiară stabilă în Primăria Capitalei. Depăşim dezastrul financiar Firea-PSD şi punem bugetul municipalităţii pe baze sănătoase”, a completat Nicuşor Dan.

La începutul lunii noiembrie, edilul anunţa că singurii bani pe care i-a găsit în conturile Primăriei au fost 4,4 milioane de lei şi popriri pentru 80 de milioane de lei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO