Depeche Mode pe National Arena, imaginile unui show unic. Surprizele trupei legendare la Bucuresti

×
Codul embed a fost copiat

DEPECHE MODE LA BUCURESTI a fost transmis LIVE TEXT de Stirileprotv.ro. 45.000 de oameni au vibrat pe muzica legendarilor Depeche Mode, in timp ce Arena Nationala s-a transformat in taramul muzicii electronice.

A fost un spectacol memorabil, spun fanii impresionati de energia de care a dat dovada solistul Dave.

Un stadion intreg a dansat si a cantat piese care au facut istorie. Impresionati au fost si membrii trupei: "Publicul a fost minunat, asa cum rar gasesti. A fost o seara perfecta", au spus artistii de la Depeche Mode, la finalul concertului.

Aproape de ora 21, Dave Gahan, Andy Fletcher si Martin Gore au intrat pe scena Arenei Nationale. 45.000 de oameni, printre care si premierul Victor Ponta, au fost in delir, atunci cand solistul a salutat multimea.

Dave a fost in forma maxima si a dansat energic in stilul care l-a consacrat. Daca initial si-a facut aparitia in sacou, dupa piesa "Welcome to my world", a renuntat la el si a ramas in celebra vesta. Trei tinute a schimbat pentru ca mai tarziu sa ramana la bustul gol, spre fericirea fanelor.

Citește și
Depeche Mode
Concertul Depeche Mode din Bucuresti va avea loc pe o scena unica in lume
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Playlistul a fost perfect, ar spune fanii, pentru ca artistii au interpretat toate hiturile vechi. Multimea a fost cuprinsa de frenezie atunci cand a auzit "Enjoy the silence" sau "Personal Jesus".

Dupa o ora, Dave a iesit din scena pentru cateva minute, insa Martin Gore a tinut publicul in priza. A interpretat cu emotie doua piese mai vechi ale trupei.

Milioane de aplauze au rasunat pe Arena Nationala, cand artistii si-au luat la revedere de la Bucuresti, asa ca au mai cantat cinci piese la bis, iar "I jus can't get enough" a fost apogeul momentului.

Show-ul a tinut mai bine de doua ore, iar la final Dave, Andi si Martin au multumit publicului.

Dupa concert, membrii trupei s-au retras in barul hotelului, unde i-au retinut cateva sticle de palinca veche de 70 de ani. Iar fanii si-au dat intalnire dupa concert intr-un club din Bucuresti.

Joi, Depeche Mode a parasi Romania. Artistii au in program un nou spectacol, la Istanbul.

LIVE TEXT de la concert. Britanicii de la Depeche Mode au spus "Buna seara, Bucuresti". Peste 50.000 de oamenii i-au asteptat pe ''Arena Nationala''. Dave, Andy si Martin s-au tinut de cuvant si le-au oferit seara memorabila.

23:10 Show-ul, care a tinut doua ore, s-a incheiat cu membrii trupei multumind publicului pentru o seara memorabila.

22:55 Dave a renuntat la vesta si canta la bustul gol

22:51 Dave Gahan, care e acum la a treia vesta, a revenit si el la bis. Publicul, din nou in delir la piesa "I just can't get enough", a treia melodie de la bis.

22:40 Martin interpreteaza piesa "Home"

22:38 Martin Gore este cel care ofera bis-ul cerut de public.

22:35 David le-a spus "Good night!" spectatorilor, insa cel mai probabil, aplauzele publicului ii vor convinge pe cei de la Depeche Mode sa revina.

22:31 Publicul a fost in delir la piesele "Enjoy the silence" si "Personal Jesus". Dave a intrat pe scena prelungita in public.

22:03 Misterul disparitiei lui Dave a fost elucidat: solistul si-a schimbat vesta :)

21:48 Dave pare sa fi disparut de pe scena de aproximativ 10 minute, iar in locul lui canta Martin Gore.

21:20 A urmat melodia "Precious", in timpul careia, pe monitoarele amplasate pe scena, au rulat imagini cu caini.

21:15 Depeche Mode interpreteaza piesa "Try walking in my shoes".

21:01 Dave a intrat pe scena purtand un sacou, insa dupa piesa "Welcome to my world" a renuntat la el si a ramas intr-o vesta.

Oamenii de la fata locului spun ca sunt mai putini spectatori decat la concertul Red Hot Chilli Peppers, insa cei care au venit sunt fani inraiti, majoritatea cu varste de peste 30 de ani.

Surprinzator, organizarea pare sa fie buna pana acum si nu exista ingramadeala.

Dupa ce la Sofia, s-au simtit hartuiti de fani si de presa, la noi, au preferat sa isi petreaca toata ziua la hotel.

Cei de la Depeche Mode au ajuns in jurul orei 18.00 la stadion, insa se pare ca nu vor face repetitii, ci vor intra direct in scena.

Multi fani au intrat de la ora 17.00, ca sa fie siguri ca prind locuri bune, cat mai aproape de idolii lor, desi Dave va striga "Welcome to my world!", aproape de ora 21.00.

In deschidere, vor urca pe scena cei de la Fox, trupa britanica, nou infiintata, care-i urmeaza pe Dave, Andi si Martin in turneul "The Delta Machine Tour".

E clar asadar, se anunta un spectacol grandios si o productie unica, cu multe jocuri de lumini si ecrane de proiectie uriase.

Britanicii au renuntat la o plimbare pe seara in centrul istoric si au preferat sa stea in barul hotelului de 5 stele la care sunt cazati. Acolo au urmarit partida Arsenal - Wigan, la un un pahar de bere. Mai ales ca Martin, a declarat public ca este mare fan al "tunarilor" londonezi.

Nu au intarziat prea mult si s-au retras in apartamentele pentru care au platit peste 1.000 de euro pe noapte.

Spre dezamagirea fanilor Dave, Martin si Andy au ales sa se odihneasca pana spre orele pranzului. Apoi, fiecare a facut ce i-a poftit inima. Daca Dave si-a programat o sedinta de masaj, Martin a iesit la o alergare. A fost, evident, insotit de un bodyguard, iar dupa o jumatate de ora, s-a retras la hotel, acolo unde Andy lua micul dejun alaturi de alti membrii ai staff-ului. Tot el a fost singurul care a acceptat sa explice motivul pentru care au evitat sa se expuna in public: "Suntem foarte obositi, asa ca am renuntat sa mai iesim in oras. Trebuie insa sa tinem cont ca totusi am mai venit o data aici in 2006. Nu vom repeta inaintea concertului, nu obisnuim sa facem asta".

In tot acest timp, in fata stadionului era nebunie.

'Cu toate ca accesul pe Arena Nationala se face incepand cu ora 17.00, fanii inraiti au sosit aici inca de la ora 12.00. Pentru ca afara e cald, lipsesc bocancii din piele si gecile cu tinte, insa fiecare dintre cei de aici a incercat sa aiba pe el ceva cat de mic marca Depeche Mode.

Cei din fanclub s-au pregatit cu mult timp in urma pentru marele show. Special pentru idolii lor, au confectionat doua bannere uriase, ca sa fie siguri ca britanicii ii vor observa in multime.

In public l-am intalnit si pe Cristian. El, impreuna cu alti admiratori din Germania, Danemarca Marea Britania si chiar Statele Unite, i-au urmat pe cei de la Depeche Mode in tot turneul din Europa de Est. Mai mult, la Sofia au stat in acealsi hotel cu idolii lor.

Urmatorul concert al celor de la Depeche Mode este la Istanbul.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Depeche Mode a inchiriat camere in 5 hoteluri din Capitala. Cum arata scena unde are loc concertul
Depeche Mode a inchiriat camere in 5 hoteluri din Capitala. Cum arata scena unde are loc concertul

Membrii trupei Depeche Mode, care au sosit in Romania marti, in jurul orei 15.50, cu o cursa aeriana privata care a aterizat pe aeroportul Henri Coanda, s-au cazat la un hotel din Bucuresti.

Concertul Depeche Mode din Bucuresti va avea loc pe o scena unica in lume
Concertul Depeche Mode din Bucuresti va avea loc pe o scena unica in lume

Scena pe care Depeche Mode va concerta la Bucuresti va avea un design special, unic in lume, bazat pe elemente vizuale impresionante, intregul concept scenografic fiind gandit de celebrul Anton Corbijn.

Monica, ingerul pazitor al lui Dave Gahan, la Bucuresti. Depeche Mode pentru concertul din 15 mai
Monica, ingerul pazitor al lui Dave Gahan, la Bucuresti. Depeche Mode pentru concertul din 15 mai

Fanii Depeche Mode freamata de nerabdare. Doar sapte zile ii mai despart de intalnirea cu artistii britanici, programata pe ''Arena Nationala''.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.