Momentul in care un copil de 6 ani sare in gol de la 75 de metri. Ce risca parintii dupa ce inregistrarea a ajuns pe Facebook


Ultimul update: Duminica 12 Octombrie 2014 06:54
Data publicarii: Joi 09 Octombrie 2014 16:41
Categorie: Stiri actuale
saritura, Republica Moldova

Scandal mare in Republica Moldova dupa ce un clip in care un baietel de doar 6 ani sare in gol de la 75 de metri a ajuns pe Facebook.

In imagini apare un copil de sase ani care sare de pe cladirea imensa de la Danceni, de la o inaltime de aproximativ 75 de metri. Micutul este incurajat de doi adulti, dintre care unul ar fi chiar tatal sau, noteaza ProTV.md.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a celor care organizeaza sariturile in respectiva zona, acestia notand chiar ca au de a face cu cel mai tanar "curajos" de pana acum.

Potrivit serviciului de presa al inspectoratului general de politie parintii pot fi pedepsiti pentru iresponsabilitatea in educatia copilului si risca o amenda de pana la 500 de lei.

Daca se va dovedi ca inregistrarea a fost realizata cu 2 ani in urma, parintii nu vor putea fi pedepsiti, deoarece a expirat termenul de prescriptie. Miercuri, imaginile au ajuns pe o retea de socializare unde au fost dur criticate de internauti.

Sursa: Pro TV

Au plecat cu AMBULANTA 40 de kilometri ca sa cumpere gresie.
O fetita de 2 ani din Republica Moldova risca sa nu mai poata manca normal dupa ce a inghitit o baterie
VIDEO PROTVPLUS.RO