Doi elevi de liceu din Petrosani internati in spital, in stare grava, dupa ce au fumat etnobotanice


Ultimul update: Duminica 12 Octombrie 2014 06:54
Data publicarii: Joi 09 Octombrie 2014 14:19
Categorie: Stiri actuale
etnobotanice

Doi elevi de clasa a X-a de la un liceu din Petrosani au ajuns la spital joi, dupa ce impreuna cu alti colegi au fumat o tigara cu etnobotanice, in timp ce se aflau la scoala, ei avand apoi tahicardie si tulburari comportamentale grave.

Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgenta Petrosani, cei doi elevi in varsta de 17 ani, elevi in clasa a X-a la Colegiul National de Informatica "Carmen Sylva" din Petrosani, au fost transportati cu ambulantele la unitatea medicala dupa ce, impreuna cu alti trei colegi, au fumat la scoala, intr-o pauza, din aceeasi tigara cu etnobotanice.

"Pacientii au fost internati la sectia de terapie intensiva. Se verifica daca este consum de etnobotanice. Starea lor este stabila", a precizat directorul Spitalului de Urgenta din Petrosani, Alin Vasilescu.

Primele informatii arata ca la internare adolescentii au avut grave tulburari comportamentale si tahicardie. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara au precizat ca vor analiza incidentul de la liceul din Petrosani.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO