Moment impresionant la Untold. Zeci de mii de oameni i-au adus un omagiu Alexandrei. VIDEO
Omagiu pentru Alexandra Măceșanu pe scena principala a festivalului Untold. Zeci de mii de oameni au aprins luminile telefoanelor, sâmbătă noaptea, în memoria adolescentei care a fost ucisă în Caracal.
Momentul a fost organizat de DJ Don Diablo, care a proiectat pe ecranele principale ale scenei fotografii cu Alexandra, în timp ce flutura drapelul României.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Oamenii au aprins luminile telefoanelor mobile și au dansat .. în liniște.
Spectacolul a continuat apoi în forță, iar DJ-ul a reusit să energizeze mulțimea.
Părinţii Alexandrei Măceşanu sunt de acord ca presupusele rămăşiţe ale fiicei lor să fie supuse unei expertize internaţionale, a scris sâmbătă, pe Facebook, Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei.
Săptămâna trecută, miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie". Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.
DIICOT a informat, sâmbătă, că din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent, în cazul de la Caracal, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane - Alexandra Mihaela Măceşanu, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor fetei.