Mesajul vloggerului "Colo" înainte să fie reținut de polițiști: "Supărat, revoltat, și-mi vine să mor"

Ultima actualizare: 10-06-2020 22:52

Vloggerul Alexandru Bălan "Colo", reținut de polițiști după ce a instigat la hărțuire sexuală împotriva adolescentelor pe canalul său de Youtube, susține că totul a fost o glumă.

Într-o postare pe contul de TikTok, vloggerul Alexandru Bălan Colo susține că video-ul său de pe Youtube, în care povesteşte cum ar proceda cu o minoră de 16 ani, folosind un limbaj explicit și extrem de dur, a fost o glumă.

"Dintr-o simplă glumă la ce s-a ajuns!? Mulţumesc tuturor celor care au urmărit răspunsul meu de pe Youtube/Instagram", a fost mesajul postat de Colo pe TikTok în urmă cu câteva zile.

Mesajul e însoțit de un colaj de fotografii cu el, pe fundal fiind redată o melodie a lui Dani Mocanu:

"Am apărut că racolez toate fetele/Că fac parte dintr-un grup de periculoşi/Şi pe spatele la fete câştig bani frumos/ Supărat. revoltat, și-mi vine să mor", sunt versurile melodiei.

Alexandru Bălan "Colo", pe Instagram: "Familia este cea mai importantă!"

 

În ultimul mesaj de pe Instagram, Alexandru Bălan "Colo" susține că "Familia este cea mai importantă!". Mesajul este însoțit de o fotografie cu prietena lui și câinele celor doi.

"Familia este cea mai importantă! @alequeena & @hamhamthor #love #family #staypositive #staystrong", a scrie Alexandru Bălan.

Alexandru Bălan "Colo" este urmărit pe YouTube de peste 850.000 de persoane, majoritatea copii.

Pe numele lui Alexandru Bălan a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acuzația fiind de instigare publică, o acuzație destul de rar invocată de autoritățile judiciare.

Vloggerul "Colo" a fost scos cu cătușe din sediul poliției, marți seară, el ridicând o singură dată privirea spre cei care îl așteptau afară.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO