Meghan Markle și Prințul Harry, imposibil de recunoscut. Cum au fost surprinși pe stradă

Dată publicare: 13-07-2020 12:31
Dată actualizare: 13-07-2020 12:43


Meghan Markle

Meghan Markle și Prințul Harry au fost surprinși de paparazzi pe străzile din Beverly Hills după ce au plecat de la o întâlnire.

Destul de relaxați și îmbrăcați lejer, dar sub privirile agile ale omenilor din echipa de pază, cei doi și-au adaptat ținutele pentru temperaturile ridicate de afară. Harry a purtat șapcă, tricou tip polo și pantaloni din jeans, iar Meghan a fost surprinsă într-o rochie din in, de culoarea untului, la care a accesorizat o pereche de balerini și o pălărie cu bor mare.

Cu astfel de imagini fanii nu au mai fost obișnuiți până acum. Recent au apărut și fotografii din locuința celor doi, un alt detaliu despre viața ducilor de Sussex care i-a bucurat pe fani.


FOTO: Profimedia

Potrivit People Harry și Meghan locuiesc acum în Los Angeles alături de fiul lor de numai 1 an. Se zvonește că vila în care stau acum aparține producătorului și actorului Tyler Perry și se mai spune că au mers acolo pentru că încercă din răsputeri să se ferească cât mai mult de pandemia de coronavirus care a îngenunchiat întreaga lume.

 Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

  

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO