Este pe ultima sută de metri cu sarcina și a decis să anunțe numele copilului. Lili Sandu și-a visat bebelușul

Dată publicare: 13-07-2020 12:25
Dată actualizare: 13-07-2020 13:03


Lili Sandu

Lili Sandu se află pe ultima sută de metri cu sarcina și este în toiul pregătirilor pentru a lăsa totul în ordine înainte de a merge la spital. Vedeta și soțul ei, modelul Silviu Țolu, s-au hotărât asupra numelui micuțului.

Cei doi viitori părinți le-au lansat o provocare fanilor de pe Instagram și le-au propus să ghicească numele micuțului care va veni în curând pe lume.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????Baby Name Reveal..well sort of???????? Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream sa l ținem pentru prima data in brațe si sa simțim ca i se potrivește. Eh in urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l am visat pentru prima data ????????și atunci când l am întrebat “cum te cheama” mi a răspuns senin T... J...❤️???? Acum nu mai avem niciun dubiu, prenumele TJ it is! ???????????? Va lansam provocarea odata cu inițialele, sa ghiciți numele întreg ???? PS. Rog prietenele sa se abțină de la acest comentariu ca na voi îl știți de mult! Love u ???? #BabyTJ

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

 

"Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru că ne doream să-l ținem pentru prima dată în brațe și să simțim că i se potrivește. Eh, în urmă cu câteva seri, am avut o surpriză din partea lui, l-am visat pentru prima dată și atunci când l-am întrebat “cum te cheamă” mi-a răspuns senin T… J.. Acum nu mai avem niciun dubiu, prenumele TJ it is! Va lansăm provocarea odată cu inițialele, să ghiciți prenumele!", au scris cei doi îndrăgostiți pe rețelele de socializare în descrierea unor imagini cu inițialele din baloane.

Lili Sandu și partenerul ei radiază de fericire și trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO