Legata, ascunsa intr-un covor si aruncata in aer. Sfarsitul tragic al unei chelnerite de 29 de ani din Targu Mures

Ultima actualizare: 01-02-2014 06:55

Continuam cu un caz socant, petrecut la Targu Mures. Moartea unei tinere de 29 de ani care, la prima vedere, parea un accident, s-a dovedit intr-un final o crima comisa cu sange rece.

Doua explozii consecutive au zguduit un bloc din oras, iar vecinii au vazut garsoniera de la parter in flacari. Si ei, si pompierii, s-au gandit la o acumulare de gaze pana cand au gasit-o pe fata infasurata intr-un covor. Principalul suspect este fostul ei iubit. Dimineata, spun surse din ancheta, individul ar fi incercat sa fuga la Londra.

Criminalistii au confirmat ca este vorba despre o crima imediat ce au descoperit cadavrul fetei de 29 de ani, infasurat intr-un covor. Inainte de explozie, cativa martori vazusera un tanar ca fugea din garsoniera respectiva.

Anchetatorii cred ca suspectul i-a luat viata fetei, apoi a incercat sa isi ascunda urmele.

Politistii au pornit imediat pe urmele suspectului. Dupa ce au pus cap la cap mai multe informatii, au aflat ca este vorba despre un tanar de 28 de ani, care lucrase pe vremuri la acelasi restaurant cu fata ucisa. De cateva luni, el plecase in Marea Britanie, si nu se stie exact cum a evoluat relatia lor.

Surse din ancheta afirma ca suspectul a fost oprit dimineata pe aeroportul din Targu Mures, in timp ce incerca sa urce intr-un avion, cu destinatia Londra. (imagini cu suspectul in masina politiei). Din aeroport, suspectul a fost dus direct la audieri.

Fata locuia de opt ani in Targu Mures si era ospatarita. Bunicii ei, care o crescusera, dupa ce mama fetei s-a prapadit, sunt distrusi: spun ca Zsuzsanna era o minune de copil, mereu cu zambetul pe buze.

Daca se va dovedi ca tanarul retinut a ucis-o pe fata, el risca 25 de ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO