Jafuri la vile din Pipera în noaptea de Înviere. Cum au acționat hoții


Ultimul update: Duminica 28 Aprilie 2019 19:59
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2019 19:34
Categorie: Stiri actuale

Fără frică de Dumnezeu, hoții au prădat în noaptea de Înviere mai multe vile dintr-un complex rezidențial din Pipera, lângă București.

Locuitorii cred că e vorba de un jaf la pont pentru că au fost sparte casele celor care erau plecați din localitate. Mai mult, hoții au știut cum să evite paza complexului.

Nici nu a fost greu să evite paza, pentru că este vorba despre un complex rezidențial de 200 de case, plus un bloc de apartamente. Complexul se întinde pe o suprafață destul de mare, iar paza este asigurată de o singură persoană, un agent care stă într-o gheretă la intrarea principală în cartier.

Complexul beneficiază și de un sistem de supraveghere, dar agentul de pază a recunoscut că de cel puțin opt luni camerele nu funcționează. Un alt aspect care ar fi trebuit să pună în gardă firma de pază este că o bucată din gardul de plasă și sârmă ghimpată care împrejmuiește cartierul, pe una din părți, a fost tăiată.

Nu se știe dacă și hoții știau de aceste vulnerabilități. Polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Ilfov au preluat acest caz și au ridicat mai multe probe din locuințele care au fost sparte. Anunțați de poliție, proprietarii caselor vizate de hoți s-au întors mai repede din vacanță și au constatat care sunt pagubele.

Din primele informații, se pare că hoții au pătruns în locuințe dintr-o curte interioară comună.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Cum a sărbătorit o tânără divorțul obținut după o luptă de 15 ani prin tribunale
Cazul româncelor ucise în Cipru. Descoperire sinistră făcută în lacul toxic
Dezastru în mai multe zone din țară după furtuni. Imaginile surprinse de o cameră
FULLSCREEN
Jafuri la vile din Pipera în noaptea de Înviere. Cum au acționat hoții
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO