Cristian Pomohaci este urmărit penal pentru evaziune fiscală

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Controversatul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci, preot caterisit după un scandal sexual, a fost audiat, miercuri, la Parchetul General. A fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală.

Controversatul interpret de muzică populară este urmărit penal pentru evaziune fiscală. Procurii Parchetului General au descoperit că sumele câștigate de artist au fost investite în achiziționarea de imobile, pe care acesta le-ar fi închiriat și ar fi declarat la stat sume mai mici decât cele obținute în mod oficial, fapt pentru care este acuzat de evaziune fiscală în formă continuă.

Astfel, procurorii i-au pus sub sechestru și unul dintre conturile bancare în care se află fonduri suficiente. La intrarea și la ieșirea din instituție, fostul preot nu a făcut niciun comentariu.

În urmă cu un an, Cristian Pomohaci a fost protagonistul unui scandal ce a culminat nu doar cu deschiderea unei anchete penale, ci și cu excluderea lui din Biserica Ortodoxă.

La vremea repectivă, în spațiul virtual a apărut o înregistrare audio atribuită lui Cristian Pomohaci în care acesta avea o atitudine nepotrivită, ba mai mult, spun cei care l-au acuzat, acesta ar fi încercat să corupă un adolescent de 17 ani.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!