Interlopii le fac in ciuda politistilor. Se lauda cu averile si relatiile lor pe Facebook

Dată publicare: 23-11-2011 17:39
Dată actualizare: 24-10-2012 11:12


Cine a zis ca "discretia" trebuie sa fie lege pentru cei care traiesc dupa propriile reguli? Tehnologia i-a ispitit si pe indivizii care fac parte din lumea interlopa.

Asa ca, din mandrie sau nestiinta, membri ai diferitelor clanuri sunt activi pe site-urile de socializare ori au postat filmulete de la diverse petreceri, in care se vad legaturile periculoase dintre grupari.

Cu un click am ajuns pe pagina de socializare a lui Bercea Mondial, aflat acum dupa gratii. Este un interlop cunoscut in Craiova, acuzat de tentativa de omor calificat dupa ce, la sfarsitul lunii februarie, si-ar fi injunghiat nepotul.

Pe lista lui sunt doar 44 de prieteni, majoritatea femei. A pus o petrecere intre interlopi, care sa ii arate puterea.

Tot Facebook ne dezvaluie si legaturile lui Bercea Mondial cu Octavian Grecu, zis Butoane, faimosul interlop din Giurgiu, cel ce isi invita senatori la ziua de nastere.

O alta cautare si gasim membrii ai clanului Corduneanu, o grupare despre care procurorii sustin ca se ocupa de trafic de persoane si spalare de bani.

Pe Facebook, Adrian Corduneanu se lauda ca lucreaza "unde vrea el" si ca vorbeste engleza, spaniola, franceza, italiana si germana.

Nu si-a impartasit gandurile celor 8 prieteni din lista. Doar fotografiile.

Nu se lasa mai prejos nici Bogdan Corduneanu, alt membru al gruparii din Iasi, care se mandreste cu relatiile sale din lumea muzicala.

Si-a postat fotografii in care apare alaturi Florin Salam, Carmen Serban, Daniela Gyorfi sau Nicolae Guta.

Dealtfel, Bogdan apare la o petrecere organizata chiar de un rival de-al sau, Catalin Costea - zis Bacauanu.

Pe Facebook si-a deschis un cont si urmaritul international Romeo Ursu, alias Boenica.

Isi spune Boe Boenicos si se lafaie prin diverse piscine, intr-o statiune al carei nume nu este dezvaluit.

In tot acest timp, el este cautat de politisti, dupa ce a fost condamnat in lipsa intr-un dosar de inselaciuni imobiliare.

Acum cativa ani, acelasi Boenica era nas si, cum altfel, filmul petrecerii a aparut pe internet.

Astfel de imagini dezvaluie legaturile dintre clanurile interlope din Romania. Petrecerile vorbesc despre banii pe care-i au acesti indivizi, dar si despre amicii din jurul lor.

Prin asemenea postari, autorii isi afiseaza suprematia si ii sfideaza pe anchetatorii care vor sa-i incatuseze pentru diverse faradelegi.


VIDEO PROTVPLUS.RO