Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au confiscat peste 100 kg de produse alimentare de la magazinele din Eforie Nord


Ultimul update: Sambata 01 Iulie 2017 07:26
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2017 20:21
Categorie: Stiri actuale
fast-food

Peste 100 kg de produse alimentare au fost retrase de la comercializare de catre inspectorii de la Protectia Consumatorilor, in urma unui control facut, miercuri dupa-amiaza, in Eforie Nord, fiind vizate unitatile de tip fast-food.

Miercuri dupa-amiaza, inspectorii au facut un control pe faleza din Eforie Nord, la chioscurile de tip fast-food, fiind verificate cele aproximativ zece unitati care se gasesc in zona.
Directorul CJPC Constanta, Horia Constantinescu: "Principalele deficiente constatate de catre comisarii CJPC au fost legate de faptul ca o parte din produsele expuse nu erau tinute corespunzator, stateau in soare, la aproximativ 40 de grade Celsius, printre acestea fiind maioneza si ketchup."
De asemenea, inspectorii au descoperit ca unii comercianti vindeau diverse tipuri de peste, dar nu mentionau ca acesta fusese congelat, iar consumatorii aveau impresia ca este vorba despre peste proaspat. Comisarii au retras de la comercializare produsele alimentare expuse la vanzare, reprezentand o cantitate totala de peste 100 de kilograme, potrivit news.ro.
Reprezentantii unitatilor de tip fast-food de pe faleza din Eforie Nord au fost invitati sa se prezinte cu toate documentele, joi, la sediul CJPC Constanta, pentru stabilirea sanctiunilor.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO