Tanarul care l-a inregistrat pe preotul Pomohaci traieste in Germania. Parintele se declara nevinovat si acuza o inscenare

Ultima actualizare: 01-07-2017 07:26

Tanarul, pe atunci minor, care l-a inregistrat pe parintele cantaret de muzica populara Cristian Pomohaci, in timp ce ii cerea favoruri sexuale contra cost, este cautat de autoritatile care se ocupa de caz.

 

Baiatul traieste in Germania, iar intalnirea ar fi avut loc acum patru ani, in masina preotului. Anchetatorii au nevoie de marturia tanarului in detaliu. Intre timp, mesajele de sustinere din partea enoriasilor curg pe pagina de Facebook a parintelui cantaret si chiar s-au format grupuri de sustinere.

Surse din cadrul anchetei spun ca tanarul, care acum are 21 de ani, se afla la munca in Germania. Politistii il cauta pentru ca vor sa il audieze. Nu intamplator si in anul 2013 avea prieteni care lucrau la nemti si pe care a vrut sa ii prezinte preotului.

Tanar: "As avea unul si cred ca a venit, nu e asa, nu arata neaparat asa frumos. Nu arata asa bine ca si mine, e in Germania la munca." 
Pomohaci: "Cati ani are?"
Tanar: "Eu imediat fac 18, el are 24-25!"

In fata superiorilor, Cristian Pomohaci a cerut indurare si a declarat ca este nevinovat si chiar va aduce probe care sa ateste ca baiatul i-a inscenat totul.

Pomohaci: "Cand te-am vazut ca treci, am murit! Si am zis ca daca nu fac cunostinta cu baiatul asta, inseamna cs nu-s bun de nimic! Si te-ai uitat la mine si m-am uitat la tine!
Tanar: "Era după Pasti!"
Pomohaci: "Si ne-am intalnit a doua oara! Te-ai mai intalnit vreodata cu un strain, a doua oara, in acelasi oras, in acelasi loc?"

Pe de alta parte, preotul, care s-a retras din viata publica si de cateva zile este de negasit, are pagina de Facebook plina de mesaje de incurajare.

Preotul si-a facut si o avere impresionanta din muzica si are enorm de multi fani care ii apreciaza muzica. Numai in Cluj, parintele Pomohaci are opt apartamete in zona centrala, in valoare de peste un milion de euro. Mai detine si alte proprietati in afara Clujului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO