Un tramvai a fost lovit de un glonț, care a trecut prin două geamuri, în București

Ultima actualizare: 27-11-2020 20:01

Un incident grav, ce putea duce la o tragedie, s-a produs vineri dimineață în Capitală. O persoană rămasă necunoscută a aruncat cu un obiect dur ori a tras cu un pistol într-un un tramvai aflat în mișcare.

Proiectilul a trecut dintr-o parte în alta și a făcut țăndări doua geamuri de pe ambele părți ale tramvaiului. Nu sunt răniți, pentru că în acea zonă nu era nimeni.

Politstii analizează imagini surprinse de câteva camere de supraveghere. Toate au înregistrat momentul în care tramvaiul pleacă din staţie şi se opreşte brusc în intersecţia de pe Şoseaua Viilor. Secvenţele nu sunt însă suficient de clare pentru a putea fi identificat suspectul.

Obiectul a pătruns în tramvai, a spart geamul securizat şi a trecut razant printre călători ieşind prin această parte. A spart şi acest geam, dar din fericire în acest perimetru nu s-a aflat nici un călător, aşadar nici un călător nu a fost rănit. Dacă totuşi ar fi existat un călător pe acest scaun s-ar fi putut întâmpla o tragedie.

Anchetatorii nu cred că a fost un glonţ ci, mai degrabă, o bilă metalică sau chiar o piatră. Cert este că a distrus geamurile de pe ambele părţi ale tramvaiului.

Poliţiştii au delimitat zona şi mai departe de aceasta bandă nu are voie să treacă nimeni. În aceste momente încearcă să găsească obiectul care a spart geamurile tramvaiului.

Patronul unui local: „Cei de la poliţie m-au sunat pentru a muta maşina să verifice sub maşină dacă exista glonţ sau bila sau ce a fost. Am văzut că au căutat. Cred că n-au găsit.”

„În jurul orei 10:10, un tramvai din linia 7 care se deplasa pe Șos. Viilor, pe sensul către Șos. Progresului, a fost implicat într-un incident provocat de un cetățean aflat pe trotuar. Din primele informații, reiese că acesta a tras cu pistolul în geamurile vehiculului”, a transmis Poliția.

Reprezentanţii Societăţii de Ttransport Bucureşti cred totuşi ca cineva aflat pe trotuar ar fi tras cu pistolul spre geamurile tramvaiului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO