Incendiu periculos într-o localitate din Cluj, în apropierea caselor oamenilor


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 23 Octombrie 2018 16:59
Categorie: Stiri actuale

Panică în localitatea Sic din judeţul Cluj, după ce 150 de baloturi mari de fân au luat foc. Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât la câţiva metri se afla casele oamenilor.

Imediat s-a dat alarma, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje a pompierilor.

Puţin după ora 14 câţiva localnici au văzut pe câmpul din apropiere flăcările uriaşe, iar focul s-a extins cu repeziciune. Baloturile din paie, erau perfect uscate şi au ars ca iasca, iar fumul gros a cuprins întreaga zonă. În doar câteva zeci de minute întreaga cantitate de furaje a fost distrusă.

Pompierii sunt în zonă ca să se asigure că nu mai există şi alte focare. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii pentru că localnicii le-au spus că în zonă, înainte să izbucnească incendiul, se aflau mai mulţi copii care se jucau. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar pompierii încearcă să afle cauza izbucnirii incendiului.

Oamenii din localitatea Sic aflată la 40 de km de CLuj, povestesc cu groază ce s-a întâmplat. Au încercat cu toţi să sune la pompieri, de teamă să nu le ardă casele.

Proprietara furajelor a văzut cum flăcările au distrus toată rezerva de furaje.

Pompierii au venit de urgenţă în zonă şi au încercat să stingă incendiul mai bine de o oră. În tot acest timp oamenii s-au rugat ca focul să nu ajungă şi la casele lor.

Deocamdată nu s-au estimat pagubele, însă la prima vedere depăşesc câteva mii de euro. Rămâne de văzut în urma anchetei poliţiştilor dacă cineva se face vinovat de producerea incendiului.

VIDEO PROTVPLUS.RO