Incendiu la o fabrică de mobilă, în Pitești. Au intervenit toţi pompierii disponibili


Ultimul update: Miercuri 25 Septembrie 2019 17:41
Data publicarii: Miercuri 25 Septembrie 2019 16:42
Categorie: Stiri actuale
incendiu

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri după-amiază, la o fabrică de mobilă din Pitești.

Locatarii din zonă au auzit mai multe explozii, iar fumul gros putea fi văzut şi din capătul celălalt al oraşului de la câţiva kilometri.

Ca să facă faţă situaţiei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis la faţa locului toţi pompierii disponibili, ba chiar i-a chemat la intervenţie şi pe cei care se aflau în timpul liber.

Incendiul a fost zărit, prima dată, de locatarii blocurilor din vecinătate. Flăcările au izbucnit mai întâi, la acoperiş, spun ei, şi imediat au cuprins tot depozitul în care se aflau mobilă şi cauciucuri.

Locatar: "Am văzut fum, fum, fum, şi am zis "băi, ceva nu e în regulă". Se vedea cum iese fumul valuri-valuri."

Reporter: "Se auzeau bubuituri, sticle, mă rog, explozii?"

Locatar: "Da, ce aveau oamenii acolo."

Reporter: "Erau flăcări mari?"

Locatar: "Da, da! Cât blocul."

Reporter: "Dar ce e aici, depozit de mobilă?"

Locatar: "E o fabrică de mobilă şi probabil că au şi depozit de mobilă în interior, acolo, şi multe cauciucuri, alte ... cine ştie ce au avut depozitat acolo".

La faţa locului au fost trimise mai multe maşini de pompieri, o autoscară pentru stingerea de la înălţime, dar şi ambulanţe, pentru că înăuntru se aflau, la momentul izbucnirii incendiului, 3 angajaţi. Nimeni nu a avut, însă, nevoie de îngrijiri medicale.

Lt. col. Bogdan Olar comandant ISU Argeş: "Avem 42 de oameni la locul intervenţiei. Este vorba despre o hală în care se produceau elemente de mobilier din pal, pot să spun că la momentul sosirii forţelor de intervenţie ardea generalizat acoperişul pe întreaga suprafaţă."

Hala, întinsă pe 500 de metri pătraţi, s-a făcut scrum. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au asigurat perimetrul în care acţionau pompierii. O anchetă va stabili cauzele incendiului, dar comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova precizează că halele nu aveau aviz de la pompieri.

Sursa: Pro TV

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui incendiu într-un bloc din Năvodari
Le-a luat foc casa în timp ce se pregăteau de înmormântare. De unde a pornit incendiul
Moara de cereale a unui fost primar din Vaslui a luat foc. Ce s-a descoperit apoi
VIDEO PROTVPLUS.RO