Băiat ademenit cu bomboane de un bărbat, în Baia Mare. Ce i-a făcut apoi

Ultima actualizare: 25-09-2019 17:27

Alertă în Baia Mare după ce un băiat a povestit părinţilor că ar fi fost victima unei încercări de agresiune sexuală în autobuz.

Un individ s-a apropiat de el şi l-a atins, de mai multe ori, în zonele intime. Poliţiştii s-au autosesizat şi încearcă să dea acum de urma bărbatului, care, se pare, potrivit unor martori, nu ar fi la prima faptă de acest fel.

Băiatul în vârstă de 14 ani a povestit părinţilor că în autobuzul care-l ducea spre casă de la şcoală, un bătrân l-ar fi ademenit pe scaunul de lângă el cu bomboane, şi într-un moment de neatenţie l-a atins în zona organelor genitale.

Speriat, băiatul s-a îndepărtat şi imediat ce a ajuns acasă a spus familiei ce i s-a întâmplat. La câteva zile distanţă, în autobuzul care circulă pe aceeaşi rută, băiatul l-a zărit pe bătrân care a încercat din nou să se apropie de el, însă de această dată adolescentul se afla în mijlocul de transport în comun cu părinţii, care i-au cerut socoteala individului.

Se pare că acesta ar mai fi încercat să se apropie şi de alţi copii, însă pasagerii din autobuz i-au atras atenţia.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat o anchetă în acest caz. Urmează să-l identifice acum pe bărbat care este cercetat pentru agresiune sexuală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO