Incaierare cu arme albe intre doua familii din Dambovita. "Au inceput sa ma injure, au dat cu maciucile"

Ultima actualizare: 04-06-2016 07:06

O vorba necugetata aruncata peste gard s-a transformat intr-o incaierare sangeroasa intre doua familii vecine din Gaesti, judetul Dambovita. Combatantii s-au lovit cu bate, furci si pietre, iar trei dintre ei au ajuns raniti la spital.

 Membrii uneia dintre tabere sustin ca, din senin, peste casa lor a inceput sa ploua cu pietre aruncate de vecinii de peste gard. Acestia din urma sustin, la randul lor ca, pe nepusa masa, s-au trezit cu vecinii in curte. Erau inarmati, spun ei si au lovit la intamplare pe oricine le-a iest in cale. Asa se face ca, raniti, doi frati si un var au avut nevoie de ingrijiri medicale. Politistii chemati sa linisteasca spiritele au amendat ambele tabere, pentru loviri si distrugere, dar continuta cercetarile.

Desi amendati si cu dosare penale, vecinii nu vor sa ingroape securea razboiului. Ranitii, trei barbati cu varstele cuprinse intre 24 si 27 de ani, sunt decisi sa mearga la judecata. Spun ca au incasat bataie fara niciun motiv.

“Am venit de la fan cu caruta, m-am pomenit cu pietre pe casa. Au inceput sa ma injure, au dat cu maciucile, au dat cu piciorul in poarta, sa ma omoare aici, jos, mi-au dat cu maciuca”, se plange Florin Argint. Iar fratele sau sustine ca a fost lovit si cu biciul.

Cei acuzati au insa alta varianta. Ei sustin ca victimele au fost primele care, dupa o simpla vorba de ocara, au inceput sa arunce cu pietre peste gard. Ingroziti de incaierarea generala ce se iscase, vecinii au chemat politia.

Au venit mai multe echipaje de politisti iar acum agentii au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente, dar si pentru distrugere. Urmeaza ca la finalizarea cercetarilor sa afle exact cum s-a petrecut acest scandal. Politistii au amendat ambele familii si unora le-au facut dosare penale pentru loviri, altora pentru distrugere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO