Salvarea miraculoasa a unui barbat care a cazut de la 20 de metri. Martorii sustin ca omul a sarit de pe un pod

Ultima actualizare: 04-06-2016 07:06

Un barbat de 37 de ani a supravietuit miraculos dupa ce, in imprejurari inca neclare, a cazut de la aproape 20 de metri pe o insula de pamant de pe raul Buzau, in zona podului de la Maracineni.

Victima disparuse de-acasa inca de marti seara, iar unii martori sustin ca s-ar fi aruncat in apa cand a vazut un echipaj de politie de la ordine publica. Anchetatorii iau insa in calcul si varianta ca omul sa fi incercat sa se sinucida.

Barbatul a mers miercuri, la pranz, in zona podului de la Maracineni de peste raul Buzau. Deocamdata nu se stie ce l-a derminat sa se arunce de acolo. Cei care se aflau in zona povestesc ca l-au vazut cand s-a smuls din mainile unor politisti si a sarit.

Martor: "Am vazut mai multe persoane care au incercat sa il prinda dar nu a reusit pentru ca a facut o saritura mai ceva ca un sportiv. In momentul in care au vrut sa puna mana sa il prinda de mana, el deja s-a aruncat."

Martor: "El era agatat de bordura de pe exterior a podului si doi domni politisti incercau sa il ajute, sa il tina de maini printre balustrada de protectie a podului, el si-a dat drumul si a cazut in spatiul acela, pe insula aia uscata."

Dupa ce a cazut pe limba de pamant din mijlocul raului, barbatul s-a aruncat in apa - povestesc martorii. Alertati de trecatori, militarii de ISU au intervenit cu o barca si l-au adus la mal.

George Cretu, ISU Buzau: "La fata locului am deplasat un echipaj de cautare salvare si o ambulanta SMURD. Barbatul se afla in apa constient, s-a intervenit cu barca din dotare fiind scos in stare constienta si predat in stare stabila echipajului SAJ."

Medicii de la Ambulanta i-au acordat barbatului primul ajutor si apoi l-au transportat de urgenta la Spitalul din Buzau.

Adelina Purcea, medic ambulanta Buzau: "Suspiciune de traumatism coloana lombara si suspiciune de traumatism de bazin. Pacientul este constient, cooperant, stabil hemodinamic si respirator."

Politistii au dechis un dosar penal si incearca acum sa afle ce l-a derminat pe barbat sa se arunce de pe pod.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO