IMAGINI AMATOR. Momentul in care un calator este agresat de doi controlori RATB, in Capitala

12-01-2014 18:28

Doi controlori, enervati ca sunt filmati, au rabufnit: unul a sarit la bataie, iar celalalt a inceput sa-l jigneasca  pe un calator. Totul, sub privirile celorlalti pasageri, impartiti in tabere. Sefii celor doi au anuntat ca vor face o ancheta.

Se intampla aseara pe linia express 783. Un barbat urcase la Piatra Romana, cu gandul sa ajunga la Piata Universitatii.

Sustine ca avea abonament valabil pentru toate liniile RATB, si banuia ca si linia express este inclusa. Controlorii l-au amendat, chiar daca pasagerul a spus ca nu stia ca pentru acest autobuz avea nevoie de bilet special, cata vreme niciun afis nu il informa despre restrictie.

Problema este ca cei doi controlori au devenit extrem de nervosi, mai ales ca barbatul filma intregul incident cu telefonul mobil.

Scandal RATB

De altfel, ceilalti calatori s-au impartit in doua tabere. O femeie ignora complet comportamentul controlorilor si pune tunurile pe calatorul prins fara abonament valabil.

Controlor RATB

Pana la urma, barbatul a fost dat cu forta jos din autobuz si amendat. Insa nici el nu a stat cu mana in san. I-a reclamat pe angajatii obraznici sefilor RATB si cere sa fie concediati.

Controlor RATB

Sursa: Pro TV

Tags: ratb, control, 783,


VIDEO PROTVPLUS.RO