Horoscop 8 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Gemenii primesc un ajutor nesperat

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 8 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Lună plină cu energie. Să facem tot ce depinde de noi că să fie mai bine și s-avem o stare bună ca să le fim suport și celor din jur.

Vibrația zilei este 8 și să reevaluăm prioritățile financiare.

 

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 BERBEC

 

Cineva cu care-ați avut ceva de-mpărțit vă caută să stingeți conflictul și o să cedați fără luptă, că v-ați împăcât cu situația. O să luați o decizie care să vă apere familia, să aveți banii necesari pentru traiul zilnic, după care mai vedeți ce faceți cu restul, c-or să mai apară posibilități.

Citește și
Horoscop 19 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 6 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii descoperă în ce direcție se îndreaptă relația amoroasă


HOROSCOP 8 APRILIE 2020 TAUR

 

Se poate să lucrați într-o altă formulă și să va bucurați de succes, să vină și banii, că să nu duceți lipsa de nimic. Se-anunță bani și o să faceți lista cheltuielilor din perioada asta să vedeți dacă vă descurcați și puneți de-o parte o sumă ca să nu rămâneți total descoperiți.


HOROSCOP 8 APRILIE 2020 GEMENI

 

Poate vă vine de pe undeva un ajutor nesperat și o să ieșiți cu bine la liman, o să va simțiți eliberați. E o acalmie la voi, v-ați găsit un soi de echilibru și o să vă bucurați de ultima invenție care v-aduce bani și o să valorificați la maximum timpul.

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 RAC

 

Poate o să puneți umărul la ceva care o să v-aducă o satisfacție morală c-ați fost de folos cuiva. Poate renunțați la o colaborare în favoarea alteia și o să vă restrângeți - deocamdată, după care o să va alegeți ceva convenabil care să nu fie din cale-afară de solicitant.

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 LEU

 

O să faceți toate demersurile necesare că să va luați banii, să luați și tot ce au nevoie ai voștri, să se simtă protejați. O să fiți fermi pe poziție dacă vi se cer niște lucruri cu care nu sunteți de acord și o să negociați până ajungeți la o-nțelegere că nu vreți să renunțați la principii.

HOROSCOP 8 APRILIE 2020 FECIOARĂ

 

O veste bună despre o activitate pe care-o puteți practica și o să vă primiți și banii pentru ce ați muncit. Se poate să luați niște bani și să și cheltuiți din ei c-aveți multe pe lista de obligații financiare, dar n-o să faceți excese și-atunci or să v-ajungă banii.


HOROSCOP 8 APRILIE 2020 BALANȚĂ

 

Poate-l contactați pe șef să-l întrebați despre salariu, despre cât o să mai lucrați de-acasă, de la serviciu, să vă faceți și voi o socoteală. Se poate să trebuiască să dați un răspuns referitor la relația de cuplu, la ce se-ntâmpla cu copilul, cine-o să aibă grijă de el sau o fi altceva.


HOROSCOP 8 APRILIE 2020 SCORPION

 

Vă faceți curaj să lucrați la ceva de care vă temeați pân-acum, dar ați căpătat o libertate interioară și acum puteți ataca frontal situația. Sunt câteva aspecte cu care nu sunteți de acord și o să vorbiți cu cei răspunzători, o să vă impuneți punctul de vedere să atingeți o oarecare normalitate.


HOROSCOP 8 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate schimbați aparatura cu care lucrați sau vă antrenați acasă cu o bandă, o bicicletă, ca să nu se depună kilograme, să vă păstrați suplețea. O s-aveți o comunicare mai bună cu cei din jur pentru c-aveți mai mult timp, sunteți și mai odihniți și aveți răbdare să-i ascultați, le acordați atenția cuvenită.


HOROSCOP 8 APRILIE 2020 CAPRICORN

 

Va pregătiți de examene, poate-i ajutați pe copii la lecții, o să va-mbogațiți niște cunoștințe. Poate-aveți de rezolvat ceva cu banca, să faceți cereri, să vă amânați ratele, sau să luați niște bani - din contul vostru, dacă nu cu împrumut.


HOROSCOP 8 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vindeți o mașină sau o mică afacere că să-ncepeți altceva, c-aveți planuri mari. Se poate să va duceți la alt nivel munca, să vă perfecționați și să puneți în opera ceva care să vă reprezinte - și o să faceți rost de bani.


HOROSCOP 8 APRILIE 2020 PEȘTI

 

E o șansă de a vă lansa pe o nouă orbită profesională, poate faceți un curs rapid și vă apucați de treabă. Aveți energie, idei, chef de treabă, niște oameni pe care puteți conta și o să vă mobilizați din mers să faceți diverse lucruri care or să v-aducă beneficii atât vouă, cât și celor din jur.

 

Citește și...
Horoscop 7 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Capricornii descoperă o nouă sursă de venit
Horoscop 7 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Capricornii descoperă o nouă sursă de venit

Horoscop 7 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi de eforturi. O să trebuiască să facem şi acele lucruri pe care le-am tot amânat, ca să scăpăm odată de ele, să ne eliberăm.

Horoscop 6 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii descoperă în ce direcție se îndreaptă relația amoroasă
Horoscop 6 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii descoperă în ce direcție se îndreaptă relația amoroasă

Horoscop 6 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu vesti de tot felul. O sa fim pe faza c-apar lucruri noi și poate va trebui să luăm o decizie sau mai multe și să luăm totul în serios.

Horoscop 5 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii fac o combinație profitabilă
Horoscop 5 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii fac o combinație profitabilă

Horoscop 5 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a speranţei. Primim veşti bune, o s-avem şi noi soluţii salvatoare la o serie de probleme cărora nu le mai dădeam de capăt.

Recomandări
Zece ani de închisoare pentru dezertorii armatei ruse. Vladimir Putin a promulgat legea
Zece ani de închisoare pentru dezertorii armatei ruse. Vladimir Putin a promulgat legea

Militarii care dezertează din armata rusă pot face până la 10 ani de închisoare, potrivit noilor texte de lege promulgate de președintele Vladimir Putin.

MAE român a anulat vizele mai multor cetățeni ruși. Care este motivul
MAE român a anulat vizele mai multor cetățeni ruși. Care este motivul

Ministerul român al Afacerilor Externe a anunțat că Ambasada României de la Moscova a revocat vizele a 14 cetățeni ruși care urmau să vină, luni, la București, la Conferința Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.  

Gheorghe Dincă ar putea ieși din închisoare mai devreme. După cât timp poate fi liber
Gheorghe Dincă ar putea ieși din închisoare mai devreme. După cât timp poate fi liber

Gheorghe Dincă, autorul crimelor din Caracal și cel care a înspăimântat România, a fost condamnat, în primă instanță, la 30 de ani de închisoare.