Horoscop 1 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii iau o decizie pe termen lung

Ultima actualizare: 01-09-2020 09:57

Horoscop 1 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O s-avem intuiţie şi-o să ştim în ce direcţie s-o apucăm ca să mergem la sigur să nu ratăm un obiectiv major.

Vibraţia zilei este 1 şi e momentul să demarăm proiecte noi.

 

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

E posibil să apară cineva care să-şi dorească să fiţi un cuplu şi dacă-i acordaţi timp o să vă convingeţi că e o dorinţă comună. O s-aveţi o discuţie într-un consiliu undeva, poate şi on-line ca să luaţi o decizie legată de serviciu, să vă daţi acceptul pentru un proiect.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

O să-i daţi un răspuns angajatorului care vrea să munciţi pentru el - că sunteţi de acord cu condiţiile pe care le impune. Vă îngrijiţi de casă, de familie, daţi zor să puneţi toate lucrurile la punct şi să vă asiguraţi şi că staţi bine cu sănătatea, ca să aveţi putere de muncă.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

Un semn de viaţă de la cineva care-a fost plecat şi o să vrea să recuperaţi timpul pierdut şi poate v-adunaţi la casa voastră. O să vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect care v-ar aduce stabilitate financiară şi v-ar propulsa în carieră.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Vă intra bani, vă gândiţi ce să faceţi cu ei şi o să-i împărţiţi pe căprării ca să v-ajungă pentru prevăzute şi neprevăzute. Munca voastră capătă valoare şi o să puteţi spera la un loc mai sus în ierarhia de la slujbă, sau poate pe scenă socială deveniţi mai vizibili.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

Încă n-aţi renunţat la ideea de a vă muta, să aveţi mai mult spaţiu pentru noul membru al familiei, c-o s-aveţi probabil un copil. Vă pot intra nişte bani despre care nu ştiaţi nimic şi o să vă luaţi ce-aveaţi pe lista de priorităţi ca să vă rezolvaţi urgenţele, după care vedeţi ce urmează la rând.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să luaţi o decizie legată de maşină, de o investiţie pe care-aţi putea-o face acum, sau s-o amânaţi. O reuşită, vi se aprobă un credit şi o să vă luaţi altă maşină, sau o casă, vă schimbaţi mobilierul, le pregătiţi copiilor o cameră cu tot ce trebuie pentru şcoală şi preocupările lor.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

Vă cauta cineva care spera să primească un răspuns afirmativ de la voi, cu privire la o colaborare, ca asta înseamnă bani. Apar veşti care să vă-ncurajeze proiectele şi să vă direcţioneze spre oamenii care vă pot ajuta şi o să apară şi succesul, cât de curând.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

Vi se dă ok-ul pentru un proiect care să vă aducă satisfacţie profesională c-aveţi nevoie de o nouă provocare, să vă dezmorţiţi. O reuşită legată de o casă, de familie, şi o să vă puteţi ocupa şi de voi, odată rezolvate problemele de acest gen, să vă destindeţi.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

O să vă ia pe nepregătite vizita cuiva, dar intenţiile sunt dintre cele mai bune şi o să fie o surpriză plăcută. Aveţi idei, inspiraţie şi e o nevoie interioară să puneţi în practică tot ce vă trece prin minte şi prin suflet să prindă viaţă, să se materializeze.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

Se poate să-ncepeti o viaţă nouă, să vă aşezaţi la casa voastră şi să aduceţi pe lume copii. O să cheltuiţi nişte bani ca să vă puneţi casa la punct, şi se poate şi să vă mutaţi cu chirie ca să puteţi lucra, o fi un atelier, sau vă deschideţi o firmă.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 RAC

O să puteţi legaliza o situaţie şi să-ncepeti lucrurl, să vă recăpătaţi nişte bunuri şi să faceţi rost de bani. Se poate să vă-nscrieti la nişte cursuri, să vă exprimaţi părerile în scris, pe reţelele de socializare sau în video, şi o să vă bucuraţi de un auditoriu de calitate.

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2020 LEU

O să vă invite cineva să-i faceţi o vizită prin ţară pe undeva şi o să fie o bucurie revederea. O să primiţi ok-ul pentru un job, o să fie o relansare în sfera carieră, aveţi ce arăta lumii şi să primiţi şi aprecieri pentru calitatea muncii voastre.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO