Gheorghe Dincă ar fi primit bani prin transferuri bancare. De unde proveneau sumele imense

07-08-2019 09:49


Gheorghe Dincă

Dincă ar fi beneficiat, in ultimele luni, de diferite sume de bani primite prin transferuri bancare, anchetatorii verificând operațiunile pe care le-a efectuat pentru a afla dacă există o legătură între venituri și comiterea unor infracțiuni.

Tranzacţiile sunt investigate acum de procurorii DIICOT.

Gheorghe Dinca ar fi încasat diferite sume de bani chiar de la o casa de schimb valutar din Caracal prin intermediul unei companii de transfer financiar.

Procurorii DIICOT usţin că deocamdata nu au elemente care să confirme ideea unui trafic de persoane în care să fie implicat şi bărbatul din Caracal. Spun că vor investiga şi această pistă pentru a afla cine îl finanţa pe bărbatul de 66 de ani.

BOGDAN ALEXANDRU, FOSTUL AVOCAT AL LUI GHEORGHE DINCA: "Din discuţia cu soţia incupatului am aflat că dânsa când se afla în Italia lucra la un restaurant şi trimitea lunar sume de bani care variau între 200-500 euro, uneori chiar şi mai mult atunci când şi-a cumpărat maşinile, spune dansa . A trimis şi sume mai mari de bani când a cumpărat autoutilitara".

Anchetatorii au reluat, miercuri, verificările la locuința lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele. Ucigașul susținea că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

De asemenea, marți, anchetatorii au găsit alte fragmente osoase și dinți într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiștii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, potrivit DIICOT.

Legat de uciderea Luizei, Dincă susține acum că a folosit aceeași metodă ca și în cazul Alexandrei, adică ucidere și ardere a cadavrului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO