Gheorghe Dincă a cerut reluarea anchetei. Reacţia neaşteptată a mamelor Alexandrei şi Luizei

Ultima actualizare: 20-05-2020 18:10

Gheorghe Dincă a încercat astăzi să îl convingă pe judecătorul de cameră preliminară că ar trebui reluată ancheta în cazul în care este acuzat că le-a răpit, batjocorit și ucis pe Luiza Melencu și Andreea Măceșanu.

Presupusul ucigaș al celor două adolescente din județul Olt a stat astăzi față în față cu familiile celor două victime și a respins categoric acuzațiile care i se aduc.

Dincă îi acuză pe anchetatori

 

El a afirmat că a fost obligat de anchetatori să accepte rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată pentru opt capete de acuzare: de răpire, viol, omor calificat și profanare de morminte sau cadavre.

Dincă și avocatul său i-au cerut judecătorului, care trebuie să decidă dacă va începe sau nu procesul, să dispună refacerea urmăririi penale. El a invocat și un motiv referitor la competență și a susținut că nu DIICOT ar fi trebuit să ducă ancheta la bun sfârșit, ci un Parchet obișnuit.

Și mamele celor două victime vor reluarea anchetei

 

Și mamele celor două fete au cerut reluarea anchetei. Acestea au spus că nu li se pare în regulă cum a evoluat rechizitoriul și par chiar să îi dea crezare lui Gheorghe Dincă.

Un prim verdict este pe 3 iunie, dar o decizie definitivă pentru procesul lui Gheorghe Dincă și a complicelui său, suspectat de viol, va fi dată de Curtea de Apel Craiova.

Deocamdată, Gheorghe Dincă s-a întors în spatele gratiilor, fiind în continuare arestat preventiv.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO