FRF: Fratii Becali nu vor mai avea niciodata dreptul de a fi agenti de jucatori

Ultima actualizare: 13-03-2014 06:48
DOSARUL TRANSFERURILOR - 7

Directorul departamentului licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca fratii Ioan si Victor Becali nu vor mai putea obtine niciodata licenta de jucatori in urma condamnarii in Dosarul transferurilor,

"Fiecare agent de jucatori trebuie sa indeplineasca niste conditi prealabile pentru a obtine licenta. Una dintre conditii este sa aiba cazierul curat, sa nu aiba condamnari penale. E clar ca un condamnat penal nu mai poate desfasfasura aceasta activitate. E vorba de articolul 6 din regulamentul agentilor de jucatori, referitor la conditiile de obtinere a licentei, in care se spune ca solicinantul trebuie sa formuleze o cerere la FRF pentru a obtine licenta, solicitantul trebuie sa aiba o reputatie impecabila si se considera ca are o reputatie impecabila daca nu a fost condamnat niciodata pentru infractiuni financiare sau infractiuni savarsite cu violenta", a declarat Duru.

La 7 martie, la trei zile dupa decizia Curtii de Apel Bucuresti in Dosarul transferurilor, Federatia Romana de Fotbal a actualizat lista cu agentii de jucatori licentiati de FRF, de pe care a fost scos Victor Becali. Contractele jucatorilor reprezentati de Victor Becali vor fi preluate de catre italianul Pietro Chiodi, care detine licenta din partea FRF.


 
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO