O șoferiță din Buzău și-a transportat soțul în portbagaj, după o petrecere. Care a fost motivul. VIDEO

Ultima actualizare: 29-12-2020 20:10

Poliţiştii din Buzău au declanşat o anchetă, după ce pe internet a apărut un filmuleţ în care două persoane sunt transportate în portbagajul unui autoturism.

O șoferiță a decis să-și care soțul și un prieten de-al acestuia în portbagajul mașinii, pentru că nu mai aveau loc în autoturism.

Femeia a mers la un restaurant pentru a-și lua partenerul, dar, în final, au venit și patru dintre amicii lui.

Soțul și unul dintre ei s-au instalat în portbagaj, iar un alt șofer i-a filmat cum circulau cu picioarele pe afară, pentru că nu aveau loc. Polițiștii au văzut imaginile, iar soferiţa a fost amendată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Ane Mari Vrapciu, cercetările au fost demarate după ce pe internet au apărut imagini în care un autoturism este surprins rulând în municipiul Buzău, iar din portbagajul maşinii ies picioarele a două persoane, conform News.ro.

„În urma imaginilor apărute, cu un autoturism în mişcare şi în portbagajul căruia se aflau două persoane, poliţiştii au demarat verificări şi au stabilit că la volan era o şoferiţă de 47 de ani din municipiul Buzău. Şoferiţa a fost sancţionată contravenţional pentru pentru transportul mai multor persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Mari Vrapciu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO