Fiica Anamariei Prodan, confundată cu Kim Kardashian. Cât de mult s-a schimbat tânăra

Ultima actualizare: 23-06-2020 12:16
SARAH
Instagram

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, se transformă într-un adevărat star al Instagramului. Tânăra în vârstă de 20 de ani este comparată adesea cu surorile Kardashian, iar acum a primit un compliment la care nu se aștepta.

“Pentru o secundă am crezut că ești Kim Kardashian”, i-a scris Sharei un admirator pe Instagram. Îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă și mulată, în stilul surorilor Kardashian, cu un păr lung și blond (evident, perucă), tânăra și-a impresionat followerii.

Jucătoare profesionistă de baschet în Statele Unite, Sarah Dumitrescu ar putea lejer avea și o carieră în modelling, la fel ca sora ei mai mare, Rebecca.

Sarah Dumitrescu are șanse să ajungă o mare baschetbalistă. “Sarah este mândria familiei pe parte de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu”, spunea Anamaria Prodan într-un interviu pentru perfecte.ro. 

Sarah a suferit o accidentare destul de gravă la finalul anului trecut, însă și-a revenit, iar acum este din nou la antrenamente.

 

 VEZI VIDEO: Cine este Tammy Hembrow, "regina Instagramului", urmărită de 11 milioane de oameni

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO