Femeie din Bacău, căutată de familie de două săptămâni: „Nu a plecat niciodată de-acasă”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

O familie din judeţul Bacău o caută cu disperare pe o femeie în vârstă de 67 de ani, dispărută fără urmă de două săptămâni. Ultimul care a văzut-o în viaţă a fost fratele ei, care se teme de ce este mai rău.

Cunoscuţii spun că femeia era foarte deprimată de trei luni, de când îi murise soţul.

Aurica Negru din comuna Stănişeşti locuia singură de când i-a murit soţul. Cei trei copii o vizitau des și spun că în ultima vreme mama lor era mai tristă ca niciodată. Nu s-au gândit, totuşi, că ar avea motiv să plece de acasă.

Pe 7 martie, femeia a fost ajutată la treburile din gospodărie de fratele ei. Omul a plecat acasă pe înserat. De atunci nu se mai ştie nimic despre femeie.

Ion Rusu, fratele femeii: „Am venit seară am dat de mâncare la oi, la capre. Am lăsat-o sănătoasă şi, a doua zi, când am venit, nu am mai găsit-o. Am zis că e la băiat.”
Reporter: „Avea unde să se ducă?”
Fratele femeii: „Nu nu.”

Maria Lica, soacra femeii: Umbla, dar nu se ducea decât până aici la deal. Până acolo şi înapoi. Ea nu ştia să se ducă nicăieri. Nu ştim nimic. Ea de când a murit băiatu meu, în şir zicea că se duce să se omoare.”

Rudele disperate au cerut ajutorul poliţiştilor şi primăriei. Câteva zile au fost făcute căutări prin împrejurimi. Acum au fost oprite, din cauza vremii nefavorabile.

Ileana Bârgăoanu, fiica femeii: „A stat cu fratele ei şi a pus porumb toată ziua. Miercuri nu am putut să vin la ea, că soţul a fost în spital şi joi m-a sunat cumnata să mă întrebe de ea. Am început să o căutăm şi de atunci nu am mai găsit-o.”

Sorin Bâcu, vecin: „Am încercat pe toate râpele şi pe toate coastele vreo 3 zile. Am căutat continuu de la ora 6 dimineaţa, nu am găsit-o.”
Reporter: „Avea vreun motiv să plece de acasă?”
Vecin: „Nu avea niciun motiv. Nu a plecat niciodată.”

Cine are informaţii care pot ajuta la găsirea femeii este rugat să sune la 112.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO