Scandal la un spital din Prahova. Paznic, filmat în timp ce lovește un vizitator

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Încăierare în holul spitalului din Câmpina, judeţul Prahova. Paznicul a fost filmat în timp ce lovea un vizitator care voia cu orice preţ să ajungă, în pofida orarului strict, la tatăl său recent operat.

Angajatul de pază a refuzat categoric să îi dea voie în spital, mai ales că este carantină, din cauza gripei.

Aceste scene i-au lăsat fără cuvinte pe vizitatorii pacienţilor care se aflau zilele trecute în holul spitalului din Câmpina.
Totul a pornit, susţine paznicul, de la ruda unui pacient internat la terapie intensivă, care a vrut să îi ducă o pizza tatălui său abia operat.

La intrare, însă, i s-a interzis categoric acest lucru. Scandalul între cei doi bărbaţi a fost filmat minute în şir. Vizitatorul a chemat poliţia, iar în fata agenţilor, paznicul a încercat să se apere şi să spună că iniţial el a fost cel lovit .

Agent de pază: "L-am spus că nu e voie în spital, că cine eşti tu şi mi-a dat un pumn, eu m-am panicat, mi-am ieşit din fire".

Fiul pacientului internat se considera victimă în toată povestea şi susţine că a fost ameninţat cu bastonul de cauciuc.

Managerul spitalului a văzut imaginile însă i-a luat apărarea paznicului plătit tocmai pentru a fi respect orarul de vizită.

Calin Tiu Manager, spitalul municipal Câmpina: "Paznicul şi-a făcut datoria de aceea îl plătim. E o problemă cu limbajul medical, poate că paznicul i-a şi salvat viaţa pacientului că nu avea voie să mănânce pizza, că era după operaţie".

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.
La rândul său, vizitatorul vrea să-l dea pe paznic în judecată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO