Secretara primăriei din Ştefăneşti a ajuns la spital. Femeia susţine că a bătut-o consiliera primăriţei

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Scandal la primăria din Ştefăneşti, Argeş! De dimineaţă, secretara primăriei a ajuns la spital cu ambulanţa şi susţine că a fost agresată de consiliera primăriţei.

Cealaltă combatantă susţine, la rândul ei, ca ea este victimă în toată povestea.

De dimineaţă, când se semna condica, a început scandalul între secretara primăriei şi un consilier.

Georgeta Ion secretara primăria Ştefăneşti: "De când am intrat pe uşă, m-a lovit prima dată cu pixul în cap, aşa, eu am împins-o. A venit peste mine şi a zis că :" Aici nu sunt camere, te omor, pot să te omor, să-ţi fac ce vrei. Asta a fost exprimarea când a întins mâinile spre mine, după aia nu mai ştiu."

Cristian Marin angajat Primăria Ştefăneşti: "A inghiontit-o, pot spune că i-a dat două ghionturi în zona fesei superioare sau a ficatului. Chiar în prezenţa mea".

Mai mulţi colegi au sărit să o ajute pe secretara şi au sunat la ambulanţa şi la poliţie.

Ambulanţa a dus-o pe femeie la spital. Soţul victimei este şocat de cele întâmplate:

Adrian Ion, soţul secretarei: "O jumătate de oră au ţinut-o întinsă pe pardoseală, gresia de la primărie, şi fetele îi dădeau primul ajutor cu apă, s-o învie."

Angajata acuzată de violenta susţine însă că nu este nimic adevărat, şi că de fapt, ea ar fi fost cea agresata.

Lavinia Nastase consilier: "Nu am agresat nicio persoană. Dumneaei a făcut un cinema, eu nu m-am dus la doctor, eu am şi zgârieturi. Când am intrat m-a luat, deci mă împingea, mă dădea cu capul de perete şi tot dumneaei zicea :"Săriţi, aaa, ajutor, ajutor !" Şi după aceea s-a aruncat pe jos. "

Primarul din Ştefăneşti a spus că va investiga incidentul.

Până acum consilierul acuzat de agresiune a mai primit 5 amenzi, în urma unor reclamaţii similare. Iar secretara care susţine că a fost lovită vrea să depună plângere la poliţie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO