Apel fals la 112. A alertat 200 de polițiști ca să îi dea o lecție iubitului

15-10-2019 17:34

Poveste halucinantă în judeţul Olt. Dorind să îi dea iubitului o lecţie, o femeie a alertat poliţia, spunând că ar fi sechestrată. A fost caută de peste 200 de agenţi din mai multe judeţe, timp de câteva ore.

Cei doi s-au împăcat între timp, însă femeia "a omis" să anunţe la 112 ca de fapt, nu este în pericol. Într-un final, maşina în care se aflau cei doi a fost oprită de poliţişti în Ilfov şi ambii trebuie să dea explicaţii pentru ce s-a întâmplat.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, este administratorul unei firme din Afumaţi şi are o relaţie cu un bărbat de 32 de ani, care este şofer la acea firmă. Se aflau pe drum cu maşina şi au început să se certe, când se aflau în dreptul localităţii Balş.

Ca să îi dea o lecţie, femeia a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată. Apelul a durat doar 20 de secunde, nu a dat alte detalii, iar convorbirea s-a întrerupt.

Poliţiştii au resunat-o pe femeie, însă aceasta nu a mai răspuns şi a închis aparatul. Poliţia a apucat însă să îi localizeze şi i-au găsit când se apropiau de Capitală. Femeia le-ar fi spus agenţilor că totul a fost o greşeală.

Pentru această greşeală, cei doi au dat declaraţii la Bucureşti, iar la Parchetul Balş a fost deschis un dosar pentru lipsire de libertate. Dacă fapta nu va fi probată, mai mult ca sigur femeie va primi o amendă usturătoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Tags: sechestrata, bals, 112, olt,


VIDEO PROTVPLUS.RO