Echipa „România, te iubesc” lansează a doua carte. Poveștile care se vor regăsi în volum


Ultimul update: Miercuri 13 Noiembrie 2019 21:02
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2019 20:58
Categorie: Stiri actuale

După ce primul volum al cărţii "România, te iubesc" a fost un succes, colegii noştri îl lansează pe cel de-al doilea - "Ne facem bine".

În carte găsiţi poveştile şi faptele extraordinare ale unor oameni care schimbă România în bine. Jurnaliştii au vorbit miercuri despre ele şi vă aşteaptă pe 24 noiembrie, la Târgul „Gaudeamus", de unde puteţi cumpăra cartea.

Cristian Leonte: "Avem o nouă carte. În paginile ei am strâns toate poveştile luminoase. toate poveştile cu oameni talentaţi."

Alex Dima: ''Am scris despre Magic Camp. Ultima poveste a fost pe 20 octombrie şi ce este foarte frumos e că oamenii sar în ajutorul lor. În primele minute după ce am vorbit despre Magic au fost 10 solicitări pe secundă, pentru a se adopta un magic box şi să ajuţi şi s-a blocat site-ul instant."

Paula Herlo: "O să descoperiţi şi cum am ajuns noi toţi, 260.000 de români, să facem un spital, e una din poveştile care îmi sunt dragi. "

Rareş Năstase: "Edmond Niculușcă e unul dintre cazurile pe care le-am prezentat în carte."

Paul Angelescu: "Am făcut patru poveşti pentru anul trecut la Londra cu români de la Londra."

Cosmin Savu: "Poveştile mele sunt despre oameni care au construit în ăştia 30 de ani lucruri."

Lidia Bodea, director general Humanitas: "Aripa întunecată - primul volum - despre răul din administraţie. Aceasta este aripa luminoasă cu care a venit "România, te iubesc" înspre Humanitas ca să ne facem bine."

Colegii noştri au vorbit şi despre faptele extraordinare prezentate la "România, te iubesc".

Paul Angelescu: "Am avut două ediţii. Prima - cum se construieşte piaţa imobiliară de pe litoral, faptul că nu au respectat de multe ori regulamentele de urbanism, care au construit până în buza plajei."

Cosmin Savu: "Am un story despre imperiul Tender, Ovidiu Tender, care este un mare investitor în Africa şi care a ieşit din închisoare acum. Mi-a acordat un interviu care o să fie în exclusivitate duminică."

Rareş Năstase: "Eu am întâlnit în Olt situaţia asta, aşa am gândit noi "care e problema". Problema e că nu vă faceţi treaba şi ne încurcaţi ca şi societate."

Paula Herlo: "L-am întrebat pe Marian Oprișan cum de mama lui este mare femeie de afaceri, fiind o pensionară, cum de a făcut afaceri cu Radu Mazăre, şi a răspuns senin, de fapt, mama mea sunt eu."

Alex Dima: "Încercam aflu de ce nu accesăm fonduri europe şi l-am întrebat pe acest domn cum stăm. Mi-a întors spatele. "

10 norocoşi au avut ocazia să îi întâlnească pe jurnalişti, după ce au particiapt la un concurs.

"Nu credeam că un mesaj scris în metrou, din suflet, poate să mă aducă aici."

"Sunt un mare fan al emisiunii, am urmărit dintotdeauna această emisiune."

Andreea Esca: "Cred că redactorii emisiunii sunt nişte oameni de care România are nevoie mai ales în acest moment.”

Lavinia Petrea: "Îi felicit din toată inima pentru treabă extraordinară pe care o fac."

FULLSCREEN
Echipa „România, te iubesc” lansează a doua carte. Poveștile care se vor regăsi în volum
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO