Doi soti au murit intr-un accident in lant. Barbatul a adormit la volan si a lovit de o cisterna, in localitarea Nades

Ultima actualizare: 13-08-2016 03:14

Doi soti din Turnu Magurele au murit intr-un cumplit accident in localitatea Nades din Mures.

Barbatul a adormit la volan, iar masina lor s-a izbit de o cisterna. Victimele, de 74 si 70 de ani, nu au mai putut fi salvate. In urma impactului alte trei masini au fost avariate pentru ca nu au mai putut sa evite accidentul si s-au ciocnit.

Cei doi soti veneau spre Targu Mures cand, spun martorii, la iesire din localitatea Nades au derapat intr-o curba si s-au izbit de o cisterna.

Martor: "Matizul a intrat pe contrasens si s-a ibit de cisterna, de o ora suntem blocati in traffic, se pare ca soferul de pe matiz nu a avut nicio reactie"

Martor: "N-am vazut nimic eram in coloana si dintr-o data s-a lovit matizul de camion era in curba a pierdut controlul volanului nu a luat curba, 2 oameni erau in matiz"

Medicii au venit de urgenta la fata locului insa cei doi soti nu au mai putut fi salvati. Alti 3 soferi aflati in spatele masinii nu au reusit sa franeze la timp si s-au ciocnit, insa nimeni nu a fost ranit.

Sofer cisterna: " N-am vazut, a intrat in mine"

Martor: Noi mergeam in coloana cu 60 la ora a intrat pe contrasens pur si simplu"

Politistii au inceput cercetarile.

"Pe fondul adormirii la volan a avut loc un accident a intrat masina pe constransesn au mai fost implicate alte 3 masini” au spus reprezentantii politiei.

Drumul national care face legatura intre judetele Mures si Brasov a fost blocat mai bine de o ora.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO